Kaltenbach Jenő: „Novák nertársnő számíthat az idomított hívek tapsára”

2022. augusztus 21. 15:02

A jogtudós a köztársasági elnök EU-hoz intézett kéréséről azt írta, hogy a „farok csóválja a kutyát”.

2022. augusztus 21. 15:02
null

Kaltenbach Jenő „Vétó” címmel osztotta meg véleményét a közösségi oldalán, amelyben arra emlékeztetett, hogy „Novák nertársnő azt kéri az Uniótól, hogy ne zsarolja Magyarországot”.

– fogalmazott a jogtudós.

„Nem a folyton vétózgató, kerékkötő Orbán-rezsim a hibás, hanem a csúnya EU”

Majd azzal folytatta, hogy „ezt ugye úgy kell érteni, hogy az összes többi ne nyújtson be kollektív vétót a magyar állásponttal szemben. Szóval nem a folyton vétózgató, kerékkötő Orbán rezsim a hibás, hanem a csúnya EU. A farok csóválja a kutyát” – húzta alá Kaltenbach.

„Szerintem most a partner fővárosokban, hangulattól függően, vagy a fejüket csóválják, vagy a hasukat fogják a röhögéstől” – tette hozzá az egyetemi tanszékvezető.

„A szomorú az, hogy Novák nertársnő számíthat az idomított hívek tapsára. Azért mondja” – zárta gondolatait Kaltenbach Jenő.

Nyitókép: FERENC ISZA / AFP

 

Összesen 160 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Phm045
2022. augusztus 28. 10:43
Tanszékvezető ez a büdös komcsi..... Annyira szar neki itt. Ja hogy itt ugathat. Merné vajon tenni ezt az éppen regnáló német állami vezetőkkel szemben? Laposabb lenne, mint a tehénszar...
mediator01
2022. augusztus 22. 15:28
Ez a farok próbálja csóválni a kutyát?!
Spontán
2022. augusztus 22. 11:22
Nyomorék fogd be a pofád!!!!
Isten jobb keze
2022. augusztus 22. 09:07
Fideszes droidok ki akadtak Xdxd! Kár hogy nem értik a Jenőt! Ha értenék, Magyarország már régen megelőzte volna Ausztriát!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!