Lakatos Márk Bayer Zsoltnak: Ez egy homofób hergelés!

2022. augusztus 04. 18:12

A divattervező-műsorvezető reagált a jobboldali publicista üzenetére.

2022. augusztus 04. 18:12
null

Ahogy arról a Mandiner is beszámolt, Lakatos Márk stylist egy TikTok videóban mondta el a véleményét a kormány intézkedéseiről és a rezsiárakról. Ezt a megnyilvánulást pedig Bayer Zsolt publicista sem hagyta szó nélkül, levelet fogalmazott meg a divattervezőnek.

Ezekre a sorokra pedig már jött is válasz: Lakatos az Instagramon, 24 órán belül eltűnő üzenetben reagált a Bayer által felhozott érvekre és kijelentésekre.

„Drága Zsolti, Csillagszóró!

Azt, hogy te minek tartasz engem, meg hogyan személyeskedsz, azt hagyjuk is, mert igazából ez a része egyáltalán nem érdekel! Viszont az tökre tetszett, hogy azt mondod: fölteszem a kérdést, szüljünk-e vagy megfagyjunk télen. Ezt egy értelmetlen, értelmezhetetlen baromságnak tartod és nagyon jó, hogy ezt mondod, mert én is így gondolom, csak képzeld el, hogy ezt a mondatot Orbán Viktor mondta!” – jegyezte meg a stylist.

Majd hozzátette, hogy

Ezt követően hangsúlyozta, hogy „Ez egy homofób hergelés! Tehát, tök jó, hogy te, – aki gyakorlatilag az ő tányérjából eszel – a gazdidnak a mondatát így interpretáltad, hogy értelmezhetetlen, értelmetlen baromság. Köszönöm, Te mondtad ki az igazságot! Puszi Zsolti” – zárta gondolatait Lakatos Márk.

Nyitókép: Képernyőfotó

Összesen 127 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Zotyiló007
2022. augusztus 29. 09:38
" Ez egy homofób hergelés" Pontosan az bakker.
Zotyiló007
2022. augusztus 29. 09:38
" Ez egy homofób hergelés" Pontosan az bakker.
Niki1987.
2022. augusztus 09. 18:57
Márk, engem nem zavar, hogy meleg vagy. Az, hogy rosszindulatú seggfej vagy és még az arcod is nagy, sokkal inkább.
Ferry63
2022. augusztus 07. 09:50
Te fasszopó hímringyó, buzulj tovább, beteg rohadék állat vagy! Fogd be a gecis pofádat , húzzál el a jó anyádba!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!