Újra elérhetővé vált Antsi Facebook-oldala

2022. augusztus 08. 20:34

Az énekesnő visszatért! Szerinte a jelenlegi ellenzékkel semmire sem mennek, majd kijelentette, hogy mindent elmond az általa szervezett érdeklődés hiányában kudarcba fulladt tüntetésről.

2022. augusztus 08. 20:34
null

Miután vasárnap délután elérhetetlenné vált Antsi Facebook-oldala, hétfőre újfent elérhetővé vált. A művésznő nem adott magyarázatot a hegedüsi gyorsaságú változásra, ám annál több szóban fejtette ki hogy mily' „rendkívül nehéz napok” állnak mögötte, s hogy „napokig alig aludtam és ettem valamit”.

Az énekesnő kifejtette, hogy posztban fogja kifejteni a tapasztalatait az általa (is) szervezett de érdeklődés hiányában gyakorlatilag elmaradt tüntetésről,

A jelenlegi ellenzékkel semmire sem mennek

Az énekesnő azt is kifejtette a visszatérte után, hogy fenntartja, hogy a jelenlegi ellenzékkel semmire sem mennek, s kollaboránsoknak tartja őket, akik szerinte a közpénzt szívesen elfogadják párttámogatásra. Hozzátette, „a frusztráció, amit sokadjára okoznak, többekből indulatot vált ki (közte belőlem is)...”.

Nyitókép: Facebook

Összesen 67 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
MZperXXL
2022. augusztus 09. 15:14
Meghallgattam néhány számát... pontosabban elkezdtem hallgatni néhány számát, aztán bele-belepörgettem, mert hallgathatatlan volt, és kerestem, hátha lesz olyan része, ami jobb - de nem volt. Ez nem művészet, hanem művészkedés. Falusi karaokéban néhány pálinka után talán, de ebből megélni próbálni... hát... erősen túlbecsült önbizalmat érzek.
Felix Leiter
2022. augusztus 09. 15:11
Antsi? Ezkiez???
Vikivitni
2022. augusztus 09. 11:57
Kezdtem izgulni,hogy a "művésznő" végleg feladja és eltűnik a színről. Szerencsére nem így történt,hiszen hasznos ellenzéki a kormány számára. Sokat tett azért,hogy a Fidesz győzzön tavasszal.
Ízirájder
2022. augusztus 09. 09:41
Tök jó hogy visszatért és nagyon szomi, hogy nem evett és nem aludt és én is nagyon szomi voltam, mikor eltűnt de monggya már meg valaki hogy ki a f@sz ez az Antsi és mit számít hogy megy vagy jön? u.i. És akkor is nagyon szomi voltam amikor eltűnt ez az izé..... az oldala .... Na továbbfejlődtem megnéztem a tucc-tucc nénit jutyúbon ottan találtam: Antsi - Nyár, szerelem! (posztinorikus deep hyperpop) :) jee, Jee
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!