Grúzia
15:002024. június 22.
Cseh Köztársaság
Törökország
18:002024. június 22.
Portugália

„Kapják be a faszomat a heteró, faszszopó, 5 centis farkú gecik” – katás tüntető a rendőröknek

2022. július 16. 16:39

Videón, ahogy fiatal katás tüntetők provokálják és sértegetik a rendőröket.

2022. július 16. 16:39
null

Úgy tűnik, kezd a budapesti fiatalok grillezős-bulizós esti programjiavá válni a hét elején elindult tüntetés-sorozat, amely eleinte a kisadózó vállalkozásokról szóló törvény módosítása miatt szerveződött.

A hét elején még több ezren vonultak fel-alá a fővárosban és pár vidéki helyszínen a módosítás által érintett kisvállakozók ( illetve a velük kiegészült baloldali politkusok – akiknek jórésze 10 éve nem szavazta meg a kedvező adózási forma bevezetését – és kormányellenes tüntetők).

A hét második felére aztán a Kutyapárt állt a tiltakozások élére, hídlezárással egybekötött grillpartikat szervezve, amelyeken még

a rendőrök dobálására és provokolására is jutott idő.

Feltehetőleg az egyik ilyen dzsemborin készült az alábbi felvétel, amelyen az látható, hogy egy zavartan viselkedő fiatal lány közelít a rendőrsorfal felé. „Kapják már be a faszomat ezek a heteró, fasszopó, 5 centis farkú gecik” – ezzel az erős felütéssel kezdődik a felvétel, amikor a lányt próbálják visszahívni a barátai, akik közül azért néhányan odavetik a rendőröknek, hogy mennyire „szánalmas”, hogy „minimálbérért védik a tolvaj geciket”.

„Maximum lelök először, aztán fúj, kevesen vagyunk” – mondja az egyik tüntető, de aggodalomra semmi oka nem lehetett, mivel a videó további részében is az látszik,

hogy a rendőrök rendkívül higgadtan tűrik a feléjük áramló szitoközönt.

Mikor ez nem segít, a fiatal lány táncolni és vetkőzni kezd a rendőrök előtt, egy társa pedig megjegyzi, hogy a rendőrök nem is férfiak, „mert ha azok lennének, átengednének és rózsákat szórnának elénk”.

Mikor a táncolás-vetkőzés sem vált be, újabb szitkok, és sértegetések következnek, majd véget ér a felvétel.

Önök szerint milyen katás vállalkozása lehetett a felvételen szereplő hölgyeknek? Írják meg kommentben!

Töltődjön fel a Mandinerrel!

Összesen 352 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Ooomph
2022. július 19. 08:50
Gondolom ma még büszke erre a haverok előtt. Én meg minden melóhelyre elküldeném eme felvételt, ahová jelentkezik esetleg. Bár lehet, tényleg csak fasszopásból él.
barany
2022. július 18. 16:29
Aki a rendőröket sértegeti, provokálja, az szarházi. A rendőr feladata, hogy a közlekedés akadályozását megszüntesse, méghozzá erőszak nélkül. A munkáját végző rendőr, ha a sors úgy kívánja, az állampolgárok védelme érdekében életét is kockáztatni köteles. Ezért tiszteletet érdemel.
Casselli
2022. július 18. 14:25
A jelenleg ezerrel dübörgő létrontás, agymosás, népbutítás eredménye itt mutatkozik meg azon réteg képviseletében, amelyik az elmúlt néhány évtizedben a leglátványosabbat zuhant. Akik amúgy is a társadalmi hierarchia alján voltak, azoknak nem volt mit kimosni a fejükből, de a videón szereplő szerencsétlen, emberszabású ványadék, aki a legjobb szándékkal sem nevezhető "hölgy"-nek, látszólag nem a legalsó szintről futott neki az életnek. Ijesztő, hogy milyen sebességre kapcsolt a pusztulás, talán már közel a vég... Amúgy egyszerű lett volna egy jól irányzott rúgással elhallgattatni, de rendőreink bölcsen végighallgatták a "magas röptű" monológot, azt, ahogy még csekély önmagát is mélyen alulmúlta a véglény. Tapsot érdemelnek. Nagy önuralom kell egy ilyenhez.
zhasz
2022. július 18. 14:04
Szánalmasak ezek a fiatalok! Szégyen! Azért pofáznak mert tudják hogy nem lehet bajuk..
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!