Karácsony megerősítette: Simon András a Főpolgármesteri Hivatalhoz igazolt

2022. július 15. 17:53

Márki-Zay Péternél nem járt szerencsével, most Karácsony Gergelyhez igazolt az egykori műsorvezető.

2022. július 15. 17:53
null

A napokban mi is beszámoltunk arról a sajtóértesülésről, miszerint Karácsony Gergelyhez igazol Simon András. A hírt pénteken maga a főpolgármester is megerősítette Facebook-oldalán.

Új ember a fedélzeten, mától Simon András a Főpolgármesteri Hivatal kommunikációs vezetője. MTV, TV2, ATV, jegybank, Telekom és egy fejesugrás a politikai kommunikáció mélyvízébe a választási kampányban”

írta Karácsony, arra utalva, hogy az ATV-t Simon 2021 decemberében hagyta ott, amikor Márki-Zay Péter, az ellenzéki pártok miniszterelnök-jelöltje felkérte, hogy dolgozzon az ő kampánystábjában.  

„Örülök, hogy mostantól együtt dolgozhatunk, feladatból nem lesz hiány” – zárta bejegyzését Karácsony.

Nyitókép: Facebook

Összesen 57 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Innogreen23
2022. július 16. 19:40
Sebajj! Ebből is látszik mekkora idióta barom ez a Karácsony. ( csak ha eddig ezt nem tudta volna vki) épeszű ember minden olyan arcot, akinek köze volt makizajhoz elhajtana a környezetéből mint a magzatvizet, nehogy a választók párhuzamot vonjanak idióta MZP és közte. Erre ez az agyalágyult barom beejtőernyőzteti ezt a szartrógert a válogatottba. Hát gratula Geri. Konkrétan megint behúzhatsz egy strigulát a megbuktam oldalra.
zakar zoltán béla
2022. július 16. 13:26
Simor komornyikja, MZP ajakrendőre.
Terrier
2022. július 16. 12:15
Megvan az új gazdatest.
nyugalom
2022. július 16. 09:31
Egy aljas libsivel több! Bori mikor erkezik?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!