A Jobbik ma leváltott a parlamenti frakció éléről, teljesítve a Fidesz vágyát

2022. július 15. 11:48

Ti azonban ne aggódjatok.

2022. július 15. 11:48
null
Jakab Péter
Jakab Péter

„A Jobbik ma leváltott a parlamenti frakció éléről, teljesítve a Fidesz vágyát. Ti azonban ne aggódjatok. Az igazság kimondásához, a kormányellenes küzdelemhez nincs szükségem titulusokra. Csak Rátok! Hogy a Jobbik merre tart, nem tudom. Egy biztos: én maradok a nép pártján!”

Kapcsolódó

A frakcióvezetést is elvette Jakab Pétertől a Jobbik

Újabb pozíciót bukott Jakab Péter. Bővebben...

Nyitókép: Facebook

Összesen 176 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Robertoo
2022. július 16. 23:31
"Ti azonban ne aggódjatok." Nem aggódom. ....... Örülök.
Puffin75
2022. július 16. 16:17
Reb Jakab! Mondanám, hogy felveszlek segédnek, alkalmi munkára de nem mondom. ...ha ugyanúgy csinálnád a segédmunkát, ahogy a jobbikos melót, ebéd előtt elküldenélek. Egy szánalmas, mindenre alkalmatlan büdös bunkó vagy.
Felix Leiter
2022. július 16. 12:36
Nem aggódunk, Peti, vagy mész a levesbe, vagy mész a DK-ba.
crydog
2022. július 16. 09:11
Az az igazság faszfej, hogy nekünk "fideszpatkányoknak" az lett volna jó ha te meg a Makizay félék még vagy húsz évig pozícióban maradtok. Most hogy Feri meghúzta magát - meg az úveget is - nálatok jobb elrettentő példát nem találnánk a mosláékoldalon. Mondok neked valamit seggarcú: pont a te - meg MAkizay, Kecskekata, Lódoktor stb - félőrült moslékos szaremberek miatt lett a legnagyobb 2/3 -a a Fidesznek. A fene sem akart téged erről a jó kis elbaszkuráló-show szerű állásodból kihajítani. Mi fideszkányok biztos nem. Az elvtársaid viszont rohadtul megszopattak retekfejű. UI: Bocs a stílusért - csak a parlamenti felszólalásai bunkó prolistílusát akartam visszaadni. Remélem sikerült.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!