Hegedüs Zsuzsa: Az okafogyottá válás nem azt jelenti, hogy vissza akarom kapni az állásomat

2022. július 29. 15:09

A szociológus szerint már ki is rámolt az irodájából, nem akarja visszakapni az állását.

2022. július 29. 15:09
null

Hegedüs Zsuzsa nyilatkozott a 24.hu-nak, miután elküldte nekünk pénteken reggel az Orbán Viktornak írott levelét. A 24.hu megkeresésére elmondta, hogy az, hogy okafogyottá vált a lemondása nem azt jelenti, hogy vissza akarja csinálni a lemondását. Kifejtette, hogy a a miniszterelnök környezete „boldogan” eleget is tett a felmondás foganatosításának, valamint hozzátette, hogy lemondását július 31-ével elfogadták.

 Már csak az a kérdés, hogy a levelének a zárását („a segítségemre a továbbiakban is, az elmúlt 20 évhez hasonlóan, számíthatsz”) hogy értette a szociológus.

Nyitókép: ATV.hu

Összesen 135 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Nasi12
2022. augusztus 02. 15:49
Zsuzsa nem hallgatta végig a beszédet. Miután meghallotta a faj szót bedugult a füle. Pedig azt minden amerikai kórházi betegtöl megkérdik belépéskor. Nehogy sertéshust adjanak ebédre egy muzulmánnak, vagy könnyebben beazososíthassanak bizonyos betegségeket. Mert a beszéd inkább azt sugallja, hogy akár a nyugatról jövö muzulmánoktól is megvédjük a hazai zsidókat, nehogy úgy járjanak mint a franciáknál. Akkor miért vette magára? Lehet Zsuzsa muzulmán lett?
savrena
2022. július 31. 12:19
Az egész úgy tűnik, hogy parancsra háborodott fel Orbán beszéde miatt, aztán az első adandó alkalommal megpróbált visszatáncolni. Kell a pénz, na.
Karbantartó9
2022. július 30. 14:37
Egy csapatba tartozók, egymást tisztelők négyszemközt beszélik meg, ha gondjuk van a másikkal, és ha nem jutnak dűlőre, akkor egyéb okokra, egészségre hivatkozva úriemberként távoznak. Aki egyből a nyilvánosság elé áll és feltételezéseken alapuló rágalmakat mond a sajátjaira, az nem a csapat megbízható tagja. Annak célja a csapat gyengítése. Az ilyen embert kerüld el messzire, Mert a mocsárba ránt! És vigyorgó pofával tekint le rád! (Dinamit, Te mondd meg)
zakar zoltán béla
2022. július 30. 10:04
?orczád van még
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!