Meghackelték a reklámtáblát: Masszív zsidózás harsogott a Blahán (videó)

2022. július 11. 22:53

Hackertámadás érte a Blaha Lujza téri villamosmegálló egyik reklámtáblájának a hangszóróját.

2022. július 11. 22:53
null

Meghackelték a Blaha Lujza téren az egyik reklámtáblának a hangszóróját, amiből így aztán masszívan zsidózó szövegek harsogtak ki – derült ki a Telex cikkéből, akiknek egy olvasójuk készített kép és hangfelvételeket a szóban-forgó tábláról. „A Blaha Lujza tér eklektikus miliőjéhez szokott fülnek és szemnek kevés dolog számít figyelemfelkeltőnek vagy megbotránkoztatónak, hétfőn délelőtt mégis olyan történt ott, ami még az edzett blaházóknak is szokatlan volt” – írta a portál az eset kapcsán. 

Mint írták, a BKV-BKK emberei csak annyit tudtak mondani, hogy nem hozzájuk tartozik a hangszóró, viszont nem tudták, hogy kinek lehetett az akciója. A beszámoló szerint többnyire akkor hangzottak fel a felvételek, amikor begördült a villamos.

Nyitókép: YouTube

Összesen 126 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Gyzoltan
2022. július 13. 06:09
"Ezzel a helyzettel soha(!) nem szabad megalkudni, azt elfogadni. Soha." Szavak! Nagy szavak! -mikor többségében a magyar legjobbak is behúzzák a farkukat, sompolyognak a túlélésért, s arra sem képesek, hogy racionálisan ítéljék meg a helyzetet! Azt a helyzetet, melybe a többszörösen eltöretett gerincű magyarság belepréselődött. belepréselték... A tét a magyarság, a magyar nemzet lehetséges túlélése, melyre minimális az esély! Ezt a minimális esélyt kellene a legjobbaknak felerősíteni, a magyar vér veszélyeztetése nélkül... -nem mennék, nem megyek bele a részletekbe, de annyit azért megjegyeznék, hogy a római zsidó ügynök magyarországi kurta-furcsa látogatásakor rámutatott a tényleges helyzetre; multi-kulti katyvasznak nevesítve a magyarországi állapotokat! Erre sem kapta fel senki a fejét..! -amit keserűen látok...
Ugo Gueremi
2022. július 12. 19:58
Hitelre van szüksége az adósságok rendezéséhez, a számlák kifizetéséhez vagy egy szép vállalkozás elindításához? magánszemélyek közötti pénzkölcsönre volt szüksége, hogy végre megbirkózzon a pénzügyi nehézségeivel kilábal a bankok által okozott zsákutcából, a hitelkérelmeinek elutasítása miatt. Az alábbi területeken tudunk segíteni: Pénzügyi Lakáshitel Beruházási hitel Konszolidációs adósság Felvehető hitel határa Második jelzálog Hitelkiváltás Személyi kölcsön Email: [email protected] WhatsApp +49 174 6264893
korona.2.0
2022. július 12. 19:20
Mindenütt vannak zsidók. Az egész világon. De, ha tényleg szólásszabadság lenne, meg egyéb IGAZI szabadság, mint például az USA-ban, akkor lehetne nemzetiszocialista mozgalom, kukluxklán, kommunista mozgalom és antiszemita mozgalom is (amely ellen véres harcot vív az ADL, a pénz nem számít). De itt van egy büntető törvénykönyv, amelyben betűről-betűre tilalomfák vannak. Tehát valójában itt nincs szólásszabadság, mert ha lenne, akkor Budaházy György egyáltalán nem is lett volna börtönben. Ez MO szégyene !!! Budaházy György NEMZETI HŐS !
01234567890
2022. július 12. 17:37
Mit keres itt a nemzetiszocialista, antiszemita, nyilasocska @MayorAnna 03?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!