Vitázott, majd összeölelkezett a Politikai Hobbistában Jeszenszky Géza és Zsolt

2022. június 02. 06:45

A megszűnő tv legismertebb műsorának utolsó előtti adásában történt a megható jelenet.

2022. június 02. 06:45
null

Nem mindennapi adással készült a Pesti TV Politikai Hobbista című műsora. Bár csatorna megszűnését bejelentő május eleji közleményben az állt, hogy a Pesti TV csak júliusban húzza le végleg a rólót, a műsorgyártás május 31-ével befejeződött, és az elkövetkező hetekben ismétlések lesznek láthatóak a 2020 szeptemberében elindult tv-n.

Május 30-án tehát az utolsó előtti adásra került sor az egyik legnépszerűbb műsorban, a Politikai Hobbistában is. Jeszenszky Zsolt vendége pedig ezúttal édesapja, a korábbi külügyminiszter Jeszenszky Géza volt, akivel köztudottan sok mindenben nem értenek egyet, mivel az egykori MDF-alapító az utóbbi években kormányellenessé vált, számos alkalommal bírálva a Fidesz-kormányt.

Ezen nézetkülönbségek mellett a rendszerváltás, az amerikai kultúrharc, és még sok minden más is szóba került a hétfői műsorban, amely megható jelenetekkel zárult: az adás végén apa és fia összölelkezve köszönték meg egymásnak a beszélgetést.

Nyitókép: YouTube

Összesen 56 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
anna bolena
2022. június 17. 23:22
"Márky-Zay több nyelven beszél" Poliglott szociopata.
amca
2022. június 03. 09:13
Keszy veled vagyunk. én is így vagyok. Vergib uns Unsere schuld Oprosti nam dugove nase... Bocsásd meg..
Pitypangocska
2022. június 02. 23:46
Morálisan továbbra is elítélem, ami a Pesti TV-vel történik. Pedig számomra a Fidesz a No. 1.
pepita
2022. június 02. 21:05
Jeszi! Ezért a színpadias jelenetért kár volt- jóemberkedésed gondolod viszonozva lesz???
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!