Leitta magát, majd lopott virágokkal akarta kiengesztelni párját

2022. június 13. 14:53

Végül a rendőrségen kötött ki.

2022. június 13. 14:53
null

Lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást az Ózdi Rendőrkapitányság egy 29 éves borsodnádasdi férfival szemben – írja a Police.hu A gyanúsított 2022. június 11-én az esti órákban egy borsodnádasdi kocsmából ittasan tartott hazafelé, amikor a Kossuth Lajos utcában az egyik ház teraszán megtetszettek neki a cserepes virágok. A férfi bement az udvarra és eltulajdonította a kultúrnövényeket, melyekkel az volt célja, hogy az ittassága miatt kiengesztelje az élettársát.

A másnap reggel történt bejelentést követően a járőrök - a sikeres adatgyűjtésük eredményeként - az elkövetőt elfogták, akit az előállítását követően a nyomozók gyanúsítottként hallgattak ki. A rendőrök a virágokat is lefoglalták, melyeket visszaadtak a jogos tulajdonosának.

Nyitókép: Olvasói fotó

Összesen 26 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Finale*
2022. június 14. 07:58
Igen ez fontos,hogy a lopott viragok testi epsegere rendesen vigyazott a rendorseg es eme allapotaban juttatta vissza jogos tulajdonosanak es a vegen meg a ferfi is kijozanodott. ( gondolom kozben nem doltek a rohogestol :D )
Czápa
2022. június 13. 16:46
Ez aztán az országos hír.
Töki
2022. június 13. 16:16
Nem kéne így lenézni a nem (fő)városiakat, drága neolibernyák városi faszkalapok.
Nehidd El
2022. június 13. 15:20
Még mindig jobb, mint a Jobbik vezérkara, akik lerészegedve mindenkit próbálnak megerőszakolni, akit csak meglátnak.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!