Karácsony: Ostobaság, hogy lekapcsoljuk a közvilágítást!

2022. június 29. 10:31

A főpolgármester szerint ugyanakkor szembe kell nézni az energiaválsággal, amely a világ összes városát érinti.

2022. június 29. 10:31
null

„Nem borul sötétbe a város, csak végre korszerű lesz a világítás!” – kezdi Facebook-bejegyzését Karácsony Gergely. Budapest első embere szerint a „propagandamédia” most azzal vádolja a városvezetést, hogy lekapcsolják a közvilágítást, és „sötétség borul a fővárosra”.

Karácsony mindezt „ostobaságnak” tartja, de hangsúlyozza, hogy szembe kell nézni az energiaválsággal, amely a világ összes városát érinti. Szerinte a közvilágítás korszerűsítésével összesen

évi 130 napnak megfelelő energiát spórolhatunk meg, és ebből a városlakók semmit nem fognak érzékelni.

„Továbbá a közvilágítást még véletlenül se keverjük össze a díszkivilágítással! A díszkivilágítás a szobroknak és bizonyos épületeknek jár, amelynek idejét rövidítjük, téli időszakban este 10-ig, nyári időszakban pedig 11-ig lesz díszkivilágítás Budapesten” – zárja bejegyzését a főpolgármester.

Nyitókép: Földházi Árpád

Összesen 69 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Ízisz
2022. június 29. 20:26
Z "hallottam néhány liberálnáci károgót, akik osztották az eszüket fennhangon. Hangos jobboldali véleménnyel szinte sohasem találkoztam." Például Európában, csak Madridban van jobbos vezetésű önkormányzat!!! Minden nagyváros a libsik gyülekező helye, mindenhol többségben vannak, ahogyan Bpesten is!!! Elég nehéz az ilyen erőszakos, libsi hangoskodó többségéből kihallani a kevés jobboldali emberek hangját, főleg, hogy még balos politikai vezetés is hergelte/hergeli az agymosottakat és mindenféle mocskosságra biztatták/biztatják őket!!! Mit vártál, majd a kisebbség neki megy a drogos, agymosott idiótáknak és túlkiabálják őket???
nyugalom
2022. június 29. 17:58
Meddig lehet tűrni ezt a bandát?
nyugalom
2022. június 29. 17:55
Perdze, ez a kuoac berelt lakasban lakik, az asszony meg a kölykei se fazhatnak! A többi nem szamit!
nyugalom
2022. június 29. 17:54
Előbb timmermans, majd klicskó! Egyeztetett hugyosgeli, a gerinctelen! Remelem, gylog jar!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!