A Hír TV-hez igazol Jeszenszky Zsolt

2022. június 30. 10:41

A nagysikerű Politikai Hobbista című műsor július 10-én debütál a csatornán.

2022. június 30. 10:41
null

A HírTV-hez igazol Jeszenszky Zsolt politikai véleményvezér – jelentette  be a csatorna hivatalos Facebook-oldala.

Jeszenszky a megszűnt Pesti TV-től érkezik, és a közel két évig futó Politikai Hobbista című műsort viszi majd a Hír TV-n is. A műsor július 10-én, vasárnap este 20.10-kor debütál.

A szókimondó stílusáról ismert véleményvezér, Jeszenszky Zsolt személyisége és csapata a garancia, hogy a műsor egyszerre lesz komoly és vicces, valamint minden, az adásban felmerülő téma nyíltan és merész tálalásban kerül majd terítékre. Az Antall-kormány egykori külügyminiszterének fia, aki 25 évet töltött a zeneiparban, önmagát többek között gasztromániákusként és Jézus-rajongóként is jellemzi, mára a jobboldal egyik legismertebb megmondóemberévé vált” – méltatja Jeszenszkyt a Hír TV.

Nagyon örülünk Zsolt csatlakozásának, hogy a műsorát a HírTV-n folytatja. Érkezésével hiszünk abban, hogy televíziónk eddig is széles skálán mozgó, informatív tartalmai még további bővülnek. A heti rendszerességgel jelentkező műsor nézői nem csak informálódni, hanem szórakozni is tudnak majd” – nyilatkozta Gajdics Ottó, a HírTV tartalmi igazgatója.

Maga az érintett pedig így nyilatkozott:„Nagy örömömre szolgál, hogy a kis csapatommal együtt ezentúl a HírTV nagyobb csapatát erősíthetem. És itt, ezennel meg is ígérem: minden káromkodásért megcsinálok majd öt fekvőtámaszt” – jelentette ki Jeszenszky Zsolt.

Nyitókép: MTVA/Bizományosi: Balaton József

Összesen 121 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
gyaloggos
2022. július 01. 18:13
S VÉGEZETÜL még annyit: AZ afféle szervilizmusra NINCS SZÜKSÉGE ORBÁN VIKTORNAK, és CSAK ártanak neki ezek, az ilyenek!
csjanos
2022. július 01. 09:08
...jó döntés..
egripeti77
2022. július 01. 08:59
Kár lett volna hagyni a Politikai Hobbistát, korrekt döntés és valószínűleg a Hír Tv-nek is megéri majd.
Gyikó István
2022. július 01. 08:42
Helyesbítek,nem az öt-ben,hanem a tornatanárvezette Csatt-ban!-aholis a rónai idegeit rendesen borzolták is ezzel,ami ugye az ő esetében egyáltalán nembaj!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!