Újabb felvétel látott napvilágot a „blahai lámáról”

2022. június 16. 11:45

Ő az, aki méteres léccel üldözött egy férfit Budapesten. Most arról is készült videó, hogy sarokba szorítja áldozatát.

2022. június 16. 11:45
null

Mi is beszámoltunk a „blahai lámáról”. Egy videófelvételről van szó, mely a feltöltője szerint Budapesten, a Blaha Lujza tér környékén készült. A videónak azt a címet adta, hogy Lecsapott a blahai láma, és egy olyan jelenetet mutat be, amikor egy férfi üvöltözve kerget egy embert egy hatalmas léccel a kezében.

Most újabb felvétel került elő a szürreális esetről, amelyen egy másik ablakból nézve az látható, hogy „a blahai láma” névre keresztelt léces férfi egy buszmegállóba szorította az előle később elmenekülő férfit:

@reinkout Második felvonás a másik ablakból #blahailama ♬ eredeti hang - Reinkout

Nyitókép: TikTok képernyőfotó. 

Összesen 50 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
reepcze
2022. június 16. 20:40
"Ő az, aki méteres léccel üldözött egy férfit Budapesten. " Nem méteres, méretes... Hé, Mandi! Ha már az informatikusoktól sajnáljátok a pénzt, hogy visszaállítsák az X-et, költsétek olvasószerkesztőre!
Osztap Bender
2022. június 16. 19:58
No ha ezt egy Pestre tévedt csendőr látja, a két cigány a deszkán (vagy lécen) ülve közösen, tenyérrel evezve kelt volna át rekordokat döntve a Dunán Budára. Ott aztán a M.Kir. rendőrök méretes pofonjai várták őket. A kádárhuszárok a verést már a helyszínen kiosztották, gumibottal. Volt is rend akkoriban a fővárosban. Ja és a cigányt akkor még cigánynak hívták. Ez viszont nem mentő, hanem súlyosbító körülménynek számított a bíróságon.
csakazigazat2
2022. június 16. 17:01
Nemtom mi a meglepő ezen, a fővárosban így szokás megbeszélni a napi politikát. Hadonászni, gagyogni kell. De sosem fajul tettlegességig, csak ijesztgetni kell az alanyt. Ez a helyi folklór. Ja nem.
KBA98
2022. június 16. 16:34
Hol van K Gergely?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!