„Tekintetes asszonnyal búcsúzunk” – Szellő Istvánt megihlette az ispánok visszatérése

2022. június 22. 20:44

Műsoruk végén viccelődött egyet az RTL híradósa.

2022. június 22. 20:44
null

Szellő István is poénkodott az ispán és a vármegye intézménye bevezetésének a tervén. A 24.hu szúrta ki, hogy az RTL Klub Híradójának műsorvezetője a szerda esti adás végén azt mondta, „tekintetes asszonnyal mára búcsúzunk innen a székesfővárosból, este Rábai uram várja önöket”.

 

Összesen 359 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
19Vs1...
2022. június 23. 21:36
A tegnap estit nem láttam . A ma estit igen . Nem volt időm elindítani a gépet ; így csak a megérzésem írom . Mikor a hímtagos hírt olvasta be Antónia , a végén enyhén jobbra döntötte a fejét , mint ha azt mondaná : hát ezt dobta a gép . Mikor ketten vannak , akkor kisorsolják melyik hírt ki mondja be ?
Senye Péter
2022. június 23. 18:00
Annak idején az érettségizettek használhatták a 'tekintetes' címet.
vseiko
2022. június 23. 16:41
Ne erőlködj bugris! Se te, sem a repdtsarkú, nem lesztek soha, "tekintesek". Sokat kell ahhoz még tanulnotok, pl. :a cigarettacsikket, nem tapossuk ám el a perzsaszőnyegen, a műkörműnk alá ragadt fikát pedig nem töröljük a lelógó asztalterítőbe. És ez még csak a kezdet........ lenne, mit tanulni.
Aerion
2022. június 23. 15:49
Kit lep meg hogy az ilyen moslékalakok, mint ez az alak gúnyolódik egy magyar normalitás-értéken? Kit? Kit lep ez meg? Kinek újdonság ez? Ki számított másra? Ettől. Én nem. Te sem. Mi sem. Azok sem. Senki sem. Az alak azért gúnyolódik, mert azt hiszi, még mindig, hogy megteheti, és meg is teszi, és szívesen teszi, hogy a magyarba belelép. Mert ő erős, és a magyar gyenge. Mert ő a jelen és a jövő, a magyar meg a múlt. Na, valahogy így gondolkodik ez, meg EZEK. Hát, meg kell mondjam én meg úgy gondolkodom, hogy egy LYó nagy lófasz a seggedbe. Mármint igazán. Tényleg. És élő közvetítésben. Tekintetesúr! : )
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!