Balog Zoltánnal tárgyalt Orbán Viktor

2022. június 27. 10:05

A dunamelléki református püspök bemutatta a kormányfőnek a református egyház nemzetstratégiai célkitűzéseit.

2022. június 27. 10:05
null

Orbán Viktor miniszterelnök hétfőn a Karmelita kolostorban fogadta Balog Zoltán püspököt, a Magyarországi Református Egyház zsinatának lelkészi elnökét – tájékoztatta az MTI-t Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke.

A dunamelléki református püspök bemutatta a kormányfőnek a református egyház nemzetstratégiai célkitűzéseit. A találkozón beszéltek arról a lelki támogatásról, amelyet az egyházi közösségek tudnak adni a magyar nemzetnek a járvány, az elhúzódó háború és a gazdasági válság idején, egy olyan korszakban, amikor értékválság jellemzi a nyugati országokat – közölte Havasi Bertalan.

(MTI)

(Fotó: A Miniszterelnöki Sajtóiroda által közreadott képen Orbán Viktor miniszterelnök fogadja Balog Zoltán püspököt, a Magyarországi Református Egyház zsinatának lelkészi elnökét a Karmelita kolostorban 2022. június 27-én. MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Fischer Zoltán)

Összesen 42 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
deovolente
2022. június 27. 13:45
Mondjuk lelkészként nem is tudtam róla, hogy van ilyenünk. Igaz, nem is kérdeztek meg róla....nyilván püspök úr megbeszélte püspök társaival, mi legyen a nemzetstratégiai célkitűzés....
Trombitás Keresztély
2022. június 27. 13:29
A püspök bemutatta a kormányfőnek a református egyház <strong>nemzetstratégiai célkitűzéseit</strong>. Nem is tudtam, hogy a vallásnak nemzetstratégiai célkitűzései vannak. Mik Jézus (Balog) nemzetstratégiai célkitűzései akkor a háborúra, a menekültpolitikára, az inflációra, az euró árfolyamára, stb?
bogidomi864
2022. június 27. 13:01
"Orbán Viktor miniszterelnök hétfőn a Karmelita kolostorban fogadta Balog Zoltán püspököt, a Magyarországi Református Egyház zsinatának lelkészi elnökét" Kétségtelen, hogy miniszterelnökünknek nagyon tetszik a Karmelkita kolostor, onnan tekinthet le Budapesstre! Nincs is ezzel különösebb probléma, de van még bőven tennivaló! Magam hatalmas hibának tartom Varga Judit ismételt kinevezését! Bizonyította Varga Judit alkalmatlanságát! Itthon és külföldön is felmosták vele a padlót! Nemn tudta elintézni a támogatást sem! Ismétli az MBVK-val nkapcsolatos súlyos bűnei! Az MBVK, Schadl György az évszázad korrupciós ügyét, lopását követte el! Nem mást mint az igazságminisztériumot környékezték meg, vonták be a korrupcióba! Ezt nem lehet és nem is kell megmagyarázni! Felháborító, hogy a letartóztatott végrehajtók, azok irodái a letartóztatásuk idején is sok milliárdos lopásaik folytathatták! Van feladata a nyomozó ügyészségnek! Magam római katolikus vagyok, de többször vettem részt református Istentiszteleten és tettszett amit tapasztaltam! A katolikusok cölibátusát a kezdetektől természetellenesnek tartottam, tartom! A Reformátusok mmegtalálták az egyetlen elfogadható eljárást és erről nem nyitók vitát soha! Balog Zoltán politikusként is hiteles, tárgyalóképes emvber volt! Feladata lehetne, hogy a miniszterelnököt leszállítaná a valóság, a tények talajára. Varga Juditot, Kocsis Mátét alkalmatlanság miatt felmentené! Megnyilvánulna, hogy a mindenki annyit ér, mint amennyije van az nem a kormány véleménye! Belátná, hogy a 22.800, 298.200, 71.300 Ft havi juttatás éhenhaláshoz is kevés! A nyugdíjszámítási, emelési módszer idejétmúlt, kukába vele! Minden juttatásnak egy bázis kell, kmondjuk az átlagbér! Ami mendenkire vonatkozik, a politikusokra is!
VeTraTa
2022. június 27. 12:27
Jézus Krisztus hirdetésére vonatkozó stratégia nincs?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!