Tóth Bertalan: Az MSZP vidéki hálózatának megtartása a cél

2022. május 03. 14:16

„Nem volt könnyű helyzet az alakuló ülésen is szembesülni a választási vereség mértékével” – mondta az MSZP leköszönő társelnöke.

2022. május 03. 14:16
null

Hadházy Ákos független képviselő kollaboránsainak tartja azokat az ellenzéki pártokat, akik végig bent voltak a parlamentben, így az MSZP-t is. Tóth Bertalan ezt megkérdőjelezi és nem is tudja hova tenni. A következő négy év kapcsán ismét elmondta, hogy a parlament adta nyilvánosságot nem lehet figyelmen kívül hagyni. Közben Komjáthi Imre, a párt képviselője már négy javaslatot benyújtott.

Arról is beszélt, hogy 15 képviselő után most 10-zel vannak jelen, ami a párthoz jutó erőforrásokban is megmutatkozik. Azon dolgoznak most, hogy a vidéki hálózatot képesek legyen fenntartani és fejleszteni. Van Szolidaritási Alap is, ahová éves szinten 30-40 millió forint folyik be a fizetésemeléseik befizetése után. Most ezt is hálózatfejlesztésre használják fel. 

Nyitókép: MTI / Máthé Zoltán

Összesen 32 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
syphax
2022. május 05. 03:27
10-15 évvel ezelőtt még DK SEM LÉTEZETT. ÚGYHOGY NEM LÉTEZŐ FRAKCIÓT HOGYAN LEHETETT VÓNA FÖLOSZLATI? AKKOR?!
kaffogó hebrencs
2022. május 04. 11:48
Hát ezzel elkéstetetek egy olyan 10-15 évet.
syphax
2022. május 04. 11:18
NOCH DAZU: NÁLUNK MISKOLCON MÉG A DK ÖNKORMÁNYZATI FRAKCIÓJA IS VASTAGON BESZART--AZAZ MEGSZŰNT--MERT PARLAMENTI KÉPVISELŐ LETT AZ ORSZÁGOS LISTA 36. HELYEZETTJEKÉNT HEGEDŰS ANDREA AZ EDDIGI VÁROSI--3 FŐS FRAKCIÓ--FRAKCIÓ VEZETŐJE. ÉS VISZONT ÖSSZEFÉRHETETLEN(!!!) A TÖRVÉNY SZERINT EZZEL A HELYZETTEL AZ, HOGY VÁROSI-HELYI ÖNKORMÁNYZATI TESTÜLET TRAG IS LEHESSEN A SPINÉ.....HÁLISTEN. IGAZ, HOGY ENNEKOKÁBÓL IDŐKÖZI VÁLASZTÁST KÖLL KIIRNIA A JEGYZŐNEK--AMIT VALAMIKOR NYÁR VÉGÉRE MEG IS TESZ--DE OTT MÁR EGYÁLTALÁBAN NEM BIZTOS, HOGY MAJD A DK-S GYŐZ! ÚGYHOGY ÖLÉG JÓL ALAKUL A HELYZET NÁLUNK....
syphax
2022. május 04. 10:10
"..Az MSZP vidéki hálózatának megtartása a cél.." EZT A VÁGYAKOZÁSÁT A TÓTBERCINEK TELJESSÉGGEL MEGÉRTEM. Mert például ahol én élek--vidéken--MÉG A MASZOP IRODA KÖRNYÉKÉRŐL IS ELHÚZOTT(!!!) MIDEN EGYKORI ÉLŐLÉNY. NÉHÁNY DÖGLÖTT EGERET LESZÁMITVA.....
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!