Szilágyi György: Nagyot csalódtam Jakab Péterben

2022. május 07. 22:15

A képviselő Ander Balázst ajánlotta maga helyett a párt alelnöki tisztségére.

2022. május 07. 22:15
null

Korábban beszámoltunk róla, visszalépett az alelnök-jelöltségtől Szilágyi György a Jobbik Magyarországért Mozgalom XXIV., nem sajtónyilvános kongresszusán szombaton. A Bors csütörtökön az ő élettársáról írta meg, hogy a Jobbik egy tavaly év végi rendezvényén – amelyen a párt vezető politikusai voltak jelen – egy volt polgármester megpróbálta megerőszakolni.

2010 előtt is elboldogultam az életben

– reagált Szilágyi arra a kérdésre, hogy mihez fog most kezdeni a tisztújítást követően. A képviselő Ander Balázst ajánlotta maga helyett a párt alelnöki tisztségére. Szilágyi nem válaszolt arra kérdésre, hogy elhagyja-e a pártot, azonban leszögezte:

Nagyot csalódtam Jakab Péterben

A Mediaworks Hírcentrum vonatkozó videóját az alábbiakban nézheti vissza:

Nyitókép: Videa

Összesen 48 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
syphax
2022. május 09. 07:20
A SZILÁGYI CSAJÁT NEM TUDTA "MEGRAKNI" A PÁRTBÉLI ELFFTÁRSSS! TALÁN AZÉÉ' MER' MI JOBBOSOK A CSAJNAK SZURKOLTUNK....
Gardonyi Geza
2022. május 08. 14:21
Ezek állatok!Mindig az erősebb kutya baszik alapon!Tróger erőszaktevők.A Szilágyi meg egy töketlen kappan!Arra is alkalmatlan, hogy kiálljon a nője mellett.A nő sem egy piskóta!Plussz,minusz harmic év nem számit!Mecsoda igaz szerelem!A Jakab meg tartja a gyertyát,vagytok még felkiálltással!Szégyen!Legalja!Börtönbe velük!
Pelbi
2022. május 08. 12:21
A Jobbik maga az alvilág. Rongy ember, aki e pártnak a tagja, rongy párt az amelyik a Jobbikkal összeáll.
Papalimapapa
2022. május 08. 11:54
Aki korpa közé keveredik, megeszik azt a disznók! És tegyük hozzá, nem biztos, hogy az első eset, amikor valakinek a nőjét bedobják egy ilyen szeánszon a közösbe. Csak akkor a T. Alelnök úr nem volt ilyetén formában érintett, mint most. Talán még tetszett akkoriban. Akit itt sajnálni lehet és akivel együtt kell érezni, az a 24 éves fiatal nő. Számára ez komoly trauma. Csak helyeselni lehet, hogy feljelentéssel élt. Reméljük lesz megfelelő büntetőjogi következménye az ügynek és a pártelnök sem ússza meg egy-két anyázós kommenttel. A bűnpártolás bűncselekmény! Lásd Btk. 282. paragrafus.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!