Dzsudzsákkal és a feleségével ment az eskütételre Szijjártó Péter

2022. május 24. 15:31

„Átvettem, de az eskü még hátravan!” – írta bejegyzésében a külügyi tárca vezetője.

2022. május 24. 15:31
null

Dzsudzsák Balázzsal és a feleségével ment a miniszteri eskütételre Szijjártó Péter. A külgazdasági és külügyminiszter nem titkoltan jó barátságot ápol a még mindig aktív labdarúgóval, nem ez volt az első eset, hogy közös képet posztolt Facebook-oldalára.

Mutatjuk a bejegyzést:

Nyitókép: Facebook

Összesen 52 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Csallokoz
2022. május 26. 04:28
Sokszor előfordul a hanyag fogalmazás miatt, hogy az olvasó nem tudja a személyeket azonosítani. Itt a megbízási dokumentum ad támpontot. Tehát Szijjártó Péter nejét láthatjuk. Meglepő tapintatlanság azonban, ahogy Dzsudzsák hozzádől a hölgyhöz. ----------------------- T. Mandiner! Ideje lenne a trágár kommenteket moderálni.
jetinyugger
2022. május 24. 17:48
Ott van baloldalt a munkát még sosem végett karrierista, középen a fiatalos anyukája, mellette meg a már közpénzen futballozó tehetségét elkúró exfocista.
nick89
2022. május 24. 17:23
Kisgrófó meg Győzike már ciki?
Senki Alfonz
2022. május 24. 17:19
A kibaszott médiabénák magyarul sem tudnak, de még bunkók is, mert az udvariasságot leszarják!!! Például így: "A feleségével és Dzsudzsák Balázzsal ment..." Az már szinte természetes, hogy a focista neve három különböző alakban szerepel a fő- és alcímek között!!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!