Schmitt Pál szerint ezt kell megszoknia majd Novák Katalinnak

2022. május 14. 10:47

A volt köztársasági elnök úgy fogalmazott, az utódjának most meg kell szoknia, hogy elsősorban nem döntéshozói szerepe van, sokkal inkább szimbolizálnia kell a magyar embereket, a nemzetet.

2022. május 14. 10:47
null

Schmitt Pál is nyilatkozott Novák Katalin köztársasági elnök beiktatása alkalmából. Az egykori államfő azt mondta a Hír Tv riporterének, az előnyt jelent Novák számára, hogy már van kormányzási gyakorlata. S úgy fogalmazott, az utódjának most meg kell szoknia, hogy elsősorban nem döntéshozói szerepe van, sokkal inkább szimbolizálnia kell a magyar embereket, a nemzetet.

Úgy fogalmazott, Novák Katalin meg tudja majd ítélni, hogy vissza kell-e küldenie törvényeket a parlamentnek. Ugyanakkor kijelentette, hogy rengeteg munkája, elfoglaltsága lesz, de biztos benne, hogy jól fogja ellátni a feladatát.

 

Összesen 17 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Paskai
2022. május 14. 13:59
Ez az asszony se rokonszenves, de Patkány bácsi vitte a tétet a patkányok közt. Egyszer elmagyarázta az erdélyieknek, hogy milyen jól jártak az oláhokkal.
Trombitás Keresztély
2022. május 14. 12:39
Én a plagi bácsi helyében élvezném az életem végéig tartó palotát, udvartartást, apanázst, és nem nagyon adnék tanácsokat az utódnak, hanem kussolnék. Ez is tudni fogja majd, hogy ötévente egyszer egy teljesen jelentéktelen törvényt majd a látszat kedvéért vissza kell küldeni, és csak második körben aláírni. Tudja, hogy nincs döntéshozói szerepe magától is.
Lajoss
2022. május 14. 12:19
Plagi bácsi,ígért egy igazi doktorit,azzal mi van ? :)
kunfia
2022. május 14. 12:07
Wittinghoff Tamás "Az oroszok Lenin szobrokat állítgatnak Ukrajna szerte. Tragikomikus, hogy a fideszes szavazók jelentős része, miközben eddig állandóan komcsiztak, engem több ízben megpróbáltak kipellengérezni, mint "kommunizmus tagadót"(csak mert a fogalmakkal sincsenek tisztában), ma ezeknek az oroszoknak az oldalán állnak..." Orbán,Lenin két jóbarát,együtt szopják Putler f...át
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!