Nem tapsolta meg az ellenzék a Nemzeti Választási Bizottság beszámolóját

2022. május 02. 11:54

A választás eredményét illetően egyetlen esetben sem kerültek vitatásra az egyéni körzeti eredmények – fogalmazott a bizottság elnöke.

2022. május 02. 11:54
null

Az Országgyűlés hétfői alakuló ülésén hallgatták meg a Nemzeti Választási Bizottság (NVB) beszámolóját is. A választás ismert és kiszámítható jogszabályi környezetben zajlott, az NVB összetételére vonatkozó szabályok nem változtak – mondta Téglási András az NVB elnöke beszámolójában. A bizottság 2022. március 23-a és az alakuló ülés között 18 taggal működött. Az eredménnyel kapcsolatban elmondta:

egyetlen egy esetben sem került vitatásra az egyéni választókerületek eredménye.

Eredményesen, a hatályos jogszabályi rendelkezések szerint került lebonyolításra a választás, és hozzátette: a mandátumigazolás házszabályszerűen elvégezhető. Téglási András megköszönte a választási szerveknek a magas színvonalú, lelkiismeretes munkáját.

Nyitóképen: Momentumosok az ülés kezdete előtt. Illusztráció. Fotó: Földházi Árpád

Összesen 24 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
LancelotDuLac
2022. május 02. 13:30
Kötelező tapsolni, vagy mi? Idióta!
formaegy
2022. május 02. 13:00
Ki nem szarja le? )))))))))))))))) Szerencsétlenek pedig az összes külföldi gyilkos náci férgeiket bevonták a kampányba. Még a puccosseggű Zelenszkijnek is előbbre való volt beleugatni a magyar kampányba, mint a saját népe. Igaz is mért foglalkozott volna velük, hiszen ő gyilkoltatja le őket. A büdös kurva nagykövetéről nem is beszélve. Ilyen gyilkos nácik támogatásával ekkorát bukni,! ))))))))))) Akkor pofont kaptak, hogy azóta is forognak maguk körül, mint a ringlispíl . ))))))))))))
Belakiss
2022. május 02. 12:46
Miért kellene tapsolni?
Trüpéma
2022. május 02. 12:29
A következő négy évük miatt tele leszek szekunder szégyennel, már előre látom!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!