„Ne viccelődjön” – válaszolta Z. Kárpát arra a kérdésre, bánja-e már a náci karlendítést

2022. május 03. 11:52

Úgy tűnik, továbbra sem vállal felelősséget karlendítése miatt a jobbikos politikus.

2022. május 03. 11:52
null

Bohár Dániel az Országgyűlés hétfői alakuló ülése után kérdezte Z. Kárpát Dánielt, a jobbikos politikus először arról beszélt, „reményeim szerint lesz olyan választás, amelyen az ellenzék sokkal fényesebben szerepel majd, mint a mostani”. A riporter ezek után megkérdezte, bánja-e már a jobbikos képviselő náci karlendítését.

Ne viccelődjön, szerkesztő úr”

– válaszolta erre Z. Kárpát.

Bohár jelezte, hogy nem viccről van szó, hiszen Z. Kárpát karlendítéséről videófelvétel is van. A karlendítés kapcsán a baloldalon többen többféleképpen próbálták magyarázni a Jobbik politikusának nehezen félreértelmezhető gesztusát. Párttársa, Brenner Koloman például azt mondja, „nem tudja értékelni” a felvételt, Jakab Péter Jobbik-elnök egyenesen úgy nyilatkozott, „nem érdekli” Z. Kárpát karlendítése, Márki-Zay Péter egykori miniszterelnök-jelölt pedig azzal védekezett, hogy mivel Z. Kárpát a karlendítés után elnevette magát, ezért azt alapból nem is gondolta komolyan. 

Nyitókép: Rumble-felvétel

Összesen 28 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
varga65422
2022. május 03. 16:09
Nagymamája kérdezte: Mekkora már a kukorica Óbudán, kisonokám? - Hát ekkora e, Mama!
GyurkaPista
2022. május 03. 15:04
Antiszemita szar náci!!!
Gullwing
2022. május 03. 14:09
Pikószáju gerinctelen majom.
smeagol
2022. május 03. 13:55
Elnéztem a parlamenti padsort.... Vajon vadai kitűzte már a sárga csillagot?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!