Figyelem, végjáték a Jobbikban!

2022. május 31. 06:40

Péter bevallja végre, hogy a pártja törvénytelenül működik.

2022. május 31. 06:40
null
Kocsis Máté
Kocsis Máté

„Figyelem, végjáték a Jobbikban! Jakab Péter az alábbi közlést tette: »A mai napon elnöki kötelességemnél fogva, őrködve a párt törvényes működése felett feljelentést teszek hűtlen kezelés, illetve hanyag kezelés kísérlete miatt, egyúttal a párt etikai bizottságánál kezdeményezem Potocskáné Kőrösi Anita kizárását a Jobbikból.«

Értjük, Péter bevallja végre, hogy a pártja törvénytelenül működik, de ennek a kis Erőszak Tódornak nem az erőszakba fulladó jobbikos disznótorok törvényessége felett kellene őrködnie inkább? Potocskánét most hirtelen csak azért jelenti fel, mert az nem akarta tovább védeni a védhetetlent. Szánalmas, gyáva alak, és ezen a fekete bőrkabát vagy egy fejére húzott krumpliszsák sem változtat. A végjátékot figyeljék!”

Nyitókép: MTI/Kovács Attila

Összesen 40 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Trombitás Keresztély
2022. május 31. 10:26
Mártika még mindig nem tud lecuppani Jakabról? Tényleg ideje lesz neki meglátogatni egy jó szexuálpszichológust! Az talán segíthet.
Vakfolt
2022. május 31. 10:11
A mór megtette, a mór mehet. Na és hova fognak édi pofik ülni? A DK kukijába guggolnak?
Sulammit
2022. május 31. 09:49
"Fejére húzott krumpliszsák" Ez tök jó volt! :))) Nagyfiú akart lenni, bőrdzsekiben szemétkedett, azt hitte, hogy ő a Marlon Brandó, aztán csak Peti bohócig jutott el, vagy krumplis Petiig. Most mindenki rajta nevet.
villogókékfog
2022. május 31. 08:58
Jákob egy talicskányi csákánnyal dobálózik.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!