Klicsko taktikai atombombától tart

2022. május 12. 08:35

A főpolgármester figyelmeztette a hazatérni szándékozó kijevieket, hogy nem tudja garantálni a biztonságukat.

2022. május 12. 08:35
null

Vitalij Klicsko attól tart, hogy Vlagyimir Putyin orosz elnök taktikai atombombát is bevethet Kijev ellen.

Az ukrán főváros főpolgármester figyelmeztette a hazatérni szándékozó kijevieket, hogy nem tudja garantálni a biztonságukat, hiába vonultak el az oroszok a város alól bő egy hónapja. Szerinte bár most Kelet-Ukrajna elfoglalására koncentrálják az erőiket, bármely másodpercben újra megtámadhatják Kijevet az oroszok. „Nem kétséges, a fő céljuk továbbra is a főváros elfoglalása maradt” – jelentette ki Klicsko a CNN-nek adott interjújában.

Nyitókép: MTI/AP/Efrem Lukackij

Összesen 21 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
BobbyBacsi
2022. május 12. 13:02
És ezt honnan nyilatkozta?Norvégiából? Mint ahogy olvashattuk épp a boxringbe készül vissza térni...hát igen ez tényleg hősi honvédő háborúra készülő politikusra vall. Hol ott egy példaképnek kéne lennie..érdemei lennének rá..az vitathatatlan
Göby
2022. május 12. 12:39
Sokáig ingerlik Putyint, bedobja a hálószobájába ... Zseli szájába kezdhetné, amikor épp Bidévek fekszik a nászágyon ...
Gintonic68
2022. május 12. 11:18
Erről már Oliver Stone is írt, de kicsit másképpen!
Gomoku
2022. május 12. 10:19
Nem baj. Majd te vissza ütöd az égbe. Hát nem azért tartanak? Te hülye kirgiz fasz.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!