Kaltenbach Jenő arra célozgat, hogy Márki-Zay valójában Orbán téglája

2022. május 03. 18:07

Ezt a gyanút erősíti az a régóta dédelgetett terve, hogy saját pártot alapít, ezzel tovább fragmentálva az ellenzéki tábort – állítja a jogtudós.

2022. május 03. 18:07
null

Kaltenbach Jenő a Facebook-oldalán „A tégla” címmel írt egy posztot, mely szerint Márki-Zay Péter újabb ellenzékellenes kirohanása, üres vádaskodása láttán és különös tekintettel arra, hogy aktívabb mint azelőtt – és persze mindig talál készséges fórumot is – nem nehéz eljutni a gondolatig, hogy megbízást teljesít. Hogy kiét, azt a nyájas olvasó fantáziájára bízza a jogtudós, egykori ombudsman.

„Ezt a gyanút erősíti az a régóta dédelgetett terve hogy saját pártot alapít, ezzel tovább fragmentálva az ellenzéki tábort” – fogalmaz. Szerinte ennek az új politikai erőnek nincs nagy jövője, legalábbis erre utal a választási eredmény, „miután az ő vezérsége nem hogy növelte volna, hanem kifejezetten csökkentette az ellenzékre szavazók számát” – állítja Kaltenbach.

(Fotó: Facebook)

 

Összesen 114 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
iimre
2022. május 04. 16:32
Bocs mindenkitől, ez így talán már betakar egy monitornyi területet. ;)
Anyadaszunyogok
2022. május 04. 11:37
Miért kell még erről a halszájuról szóljanak a hirek???
Papamaci1957
2022. május 04. 10:08
Ha ez tényleg így van, akkor Doktor Miniszterelnök egy zseni. (Bár ezt eddig is tudtuk)
Ödenburg
2022. május 04. 08:58
Borzasztó ,hogy ilyen hülyék mint a Kaltenbach egyáltalán föl kerül a mandinerre.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!