Elrendelték a nyomozást a jobbikos nemierőszak-botrány ügyében

2022. május 11. 15:44

Szilágyi György a Legfőbb Ügyészségen tett feljelentést.

2022. május 11. 15:44
null

Személyi szabadság megsértésének bűntette miatt rendelt el nyomozást szerdán a jobbikos nemi erőszak-botránnyal összefüggésben a rendőrség – tudta meg a PestiSrácok.hu a nyomozást felügyelő Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Főügyészségtől.

A Bors múlt hét csütörtökön írta meg, hogy a Jobbik tavaly év végi, vidéki eseményén, ahol kizárólag a párt vezető politikusai vettek részt, egy korábbi, meg nem nevezett polgármester bezárta egy szobába, majd megpróbálta megerőszakolni Szilágyi György Jobbik-alelnök élettársát, majd az eseményt a lap információi szerint a pártvezetés megpróbálta eltussolni. A Jobbik későbbi közleménye a nemi erőszak kísérletének tényét nem tagadta, csak azt, hogy megpróbálták volna elhallgatni az ügyet.

Szilágyi György a Legfőbb Ügyészségen tett feljelentést, ők azt a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányságnak küldték meg. A nyomozás elrendeléséről a mai napon született döntés, ugyanakkor a hatóság nem nemi erőszak kísérlete, hanem személyi szabadság megsértése bűntettének gyanújával indított nyomozást.

***

 

Címlapkép: MTI/Illyés Tibor

Összesen 43 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
hentes
2022. május 11. 19:14
Ebből se lesz semmi.
CirmoS
2022. május 11. 18:29
Csürhe banda! És Jakab akart Me. lenni!....... EZ a tahó! Tényleg belegondolni is borzalom, mi lenne ha ez a magyarellenes, szedett- vedett horror koalíció hatalomra jutott volna.
reepcze
2022. május 11. 18:16
"Személyi szabadság megsértésének bűntette miatt rendeltek el nyomozást." Tess' mondani, Bástya et. kedvesét már meg se akarták erőszakolni? Majd ki fog derülni, hogy szegény Földi a legnagyobb áldozat, mert bezártak a fürdőbe egy némberrel, akit a gatyáját letolva próbált magától elijeszteni?
Tisza009
2022. május 11. 17:43
A kémia kasztráció még játszik, Petya?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!