Koncz Zsófia döntött: egy mentőállomás kapja a hazug balos propagandalapból kiperelt egymilliós sérelemdíjat

2022. május 20. 15:15

Gulyás Gergely egymilliós sérelemdíjat nyert egy balos propagandalap ellen miután hazudtak róla és Koncz Zsófiáról.

2022. május 20. 15:15
null

Béres Sándor írása

***

Mint arról a Mandiner korábban beszámolt, pert nyert Gulyás Gergely az EzaLényeg ellen. A bíróság megállapította:

a baloldali propagandalap egyik cikkével megsértette Gulyás Gergely jóhírnév védelméhez fűződő személyiségi jogait.

A bíróság szerint a „jogsértést a következő valótlan állításokkal követte el a médium: Gulyás Gergely Koncz Zsófiával annak házassága alatt szerelmi viszonyt folytat, vele így egy párt alkot, és ezt a kapcsolatot csak a házassága felbontása után kívánja a nyilvánosság előtt felvállalni.” Erről bővebben ide kattintva olvashat.

Koncz Zsófia dönt az egymilliós sérelemdíj sorsáról

A miniszternek a per során egymillió forint sérelemdíjat is megítélt a bíróság. 

Információink szerint az egymilliós sérelemdíj sorsáról a szintén alaptalanul meghurcolt Koncz Zsófia fideszes országgyűlési képviselő dönt.

Lapunk megkereste Koncz Zsófiát, igazak-e az értesüléseink, és ha igen, milyen célt szeretne támogatni az egymilliós összegből.

A képviselő azt válaszolta, a „legjobb helyen ez a pénz a választókerületem egyik mentőállomásánál lesz. Megkértem Gulyás Gergely miniszter urat, hogy a tiszalúci mentősöknek adományozza a sérelemdíjat.”

A politikus szerint a Tiszalúci Mentőállomáson a LUCAS mellkaskompressziós eszköz beszerzése jelenti jelenleg fő prioritást (az eszköz árának nagyjából a felét, vagyis 2,5 millió forintot szükséges a mentőállomásnak összegyűjtenie), amelyhez Gulyás Gergely 1 millió forintos támogatása hatalmas előrelépést jelent.

„Lukács bajtárs”

A LUCAS mellkaskompressziós eszközt csak esetkocsin használják, szolgálatba állítása óta számos alkalommal emberi életet mentett. A mellkaskompressziós eszköz vélhetően hatalmas segítség lesz a mentősöknek, nem véletlenül hívják szakmai berkekben „Lukács bajtársnak”.

Nyitóképünk illusztráció. Fotó: MTI/Sóki Tamás  

Karácsonyi előfizetési akció

Kapcsolódó cikkek

 
 
 
 

Ezek is érdekelhetik