Kiléptetné Magyarországot az EU-ból Volner János pártja

2022. május 08. 16:41

A nevük ezentúl Huxit Párt.

2022. május 08. 16:41
null

„A Volner Párt életének első, másfél éves szakasza a mai nappal lezárult. A jövőben – jelezve következő, nagy célunkat – Huxit Párt néven folytatjuk tovább. Legfontosabb célunk, hogy elérjük Magyarország kilépését az Európai Unióból” – adta hírül Volner János Facebook-oldalán vasárnap. A politikus szerint

Magyarországnak lassan gazdaságilag se éri meg bennmaradni az Európai Unióban, 

az ukrajnai háború pedig ellátásbiztonsági problémákat okozott, amik szerinte orvosolhatók lennének a Huxittal.

Volner: „az Európai Unión kívül is van élet”

A Jobbik volt alelnöke szerint az Uniónak három pillére van, a görög, a római és a keresztény kultúra. Mint fogalmaz: „az Európai Unió nyugati államai azonban úgy döntöttek, elszakadnak ezektől és áttérnek egy új, a szélsőséges liberalizmus eszméinek alárendelt, önpusztító korszakba. Fokozatosan felszámolják Európa népeinek nemzeti önrendelkezését és létrehoznak egy nemzetek feletti birodalmat: az Európai Egyesült Államokat. Ennek képviseletét a baloldal vezetője nyíltan fel is vállalta. Nemet kell rá mondanunk!” – írta.

Hozzátette, szerinte a Huxit ügyét komoly ellenszélben fogják képviselni: „a baloldal nyíltan felvállalta már az Európai Egyesült Államok jövőképének képviseletét,

Pedig – mint tudjuk – az Európai Unión kívül is van élet. Be fogjuk bizonyítani, dolgozunk érte! Huxit!” – zárta a Facebook-bejegyzését Volner János.

Nyitókép: Volner János Facebook-oldala

Összesen 263 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Lolka-Bolka
2022. május 09. 10:01
Tiszta sor . ELEG VOT .
mango5
2022. május 09. 09:56
ráérunk még ezzel. 2035 tájékán ha ugyanilyen stílusú marad a gitt egylet akkor tényleg húzni kell innen. A norvég vonal a követendő, benn vannak, de mégis kinn.
pipa89
2022. május 09. 09:10
Bár az EU ellen vagyok, nem lehet sitty-sutty kilépni, sajnos. A magyar és a német gazdaság a nyakánál fogva össze van kötve. Nem vagyok gazdasági szakember, de alternatíva nélkül, háborúban nem lehet ki-belépkedni. Kivéve, ha élessé válik a helyzet. A háború elkerülésé és az energia elvágása az VÁLÓOK LEHET. Nekünk is nyomni kell a németek felé. Végig kell meccselni az összes menetet... A másik fontos dolog: mivel nyugaton óriása elhallgatás van, a progresszív liberálfasiszta média kizár mindent, ami más vélemény, nekünk kell lépnünk! TESSÉK VÉGRE A YOUTUBRA, SAJÁT HONLAPRA TÖLTÖTT MINŐSÉGI VITAMŰSOROKAT MINIMUM ANGOL FELIRATTAL ELLÁTVA FELTENNI! EURÓPAI CSIPANYITOGATÓNAK! MOZDULJANAK MÁR, AKIKRE EZ TARTOZIK!
Agnieszka
2022. május 09. 00:20
Nem hiszem, h. ezt Volner átgondolta. Egyelőre háború van, körülöttünk terület éhes NEM baráti államok, mindegyik EU tag. Aki szegény, annak alkalmazkodnia kell, érdeket védeni, összeszednie magát. Bajaink az EU-val belföldi ellenzéki "munkával" alaposan alátámasztottak. Ezt az aknamunkát kéne semlegesíteni, úgy néz ki, idővel menni fog. CSAK annyi kell, h. az EP választáson JOBB eredményt érjünk el, legyen közkincs az ellenzéki kintiek "munkássága". (Két Agnieszka van, előfordul, bár nem jellemző, h. valamit más árnyalatban látunk, nem az "alkotó" neve a fontos, hanem az esetenként kicsit eltérő vélemény, vagy az sem. )
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!