Ukrán nagykövet Orbán vatikáni útjáról: Tudjuk, hogy a partnereinknek sokszor több információja van, mint nekünk

2022. május 03. 14:03

Az ukrán nagykövet meglepve hallotta a kedd reggeli hírt.

2022. május 03. 14:03
null

Ferenc pápa arról számolt be, hogy Orbán Viktor azt mondta neki, hogy az orosz tervek szerint május 9-én véget ér a háború. Erre reagált most Ljubov Nepop, a botrányos kijelentéseiről elhíresült ukrán nagykövet. A kedd reggeli hír kapcsán az azonnali.hu-nak adott egy rövid interjút Nepop, ahol elmondta, hogy a hír elolvasása után találkozót kezdeményezett Orbán Viktorral.

 – mondta.

Nyitókép: MTI/Mónus Márton

Összesen 156 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Dezsőke
2022. május 04. 15:43
békét
Dezsőke
2022. május 04. 10:43
békét
Szuper
2022. május 04. 07:59
"Fogtunk egy botot, szemen szúrtuk a medvét, miközben mindannyian tudjuk, ha fogunk egy botot, és szemen szúrjuk a medvét, az a medve valószínűleg nem fog mosolyogni és nevetni ezen. A medve vissza fog csapni, és pontosan ez történik most. A medve szét fogja tépni Ukrajnát, és megint ott tartunk, ahonnan indultunk: ki a felelős ezért? Az oroszok felelősek ezért? Nem hiszem, hogy így van. Az nem kérdés, hogy az oroszok végzik a piszkos munkát. Nem akarom ezt a tényt elhallgatni, de a kérdés az, hogy mi okozta ezt, véleményem szerint a válasz nagyon egyszerű. Az Amerikai Egyesült Államok.” https://hirado.hu/kulfold/cikk/2022/05/03/az-amerikai-professzor-szerint-oroszorszag-nem-valoszinu-hogy-szivesen-lenyelne-egy-sundisznot
sorivo4
2022. május 03. 22:21
Orbán egészen pontosan azt mondta a papának, hogy május kilencedikére az oroszok elfoglalják egész Ukrajnát és vége lesz a háborúnak. Most már tudják.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!