Tűzoltók mentették meg egy macska életét Mogyoródon

2022. május 03. 13:20

Az állatorvos kiérkezéséig orvosi kámzsával lélegeztették az állatot.

2022. május 03. 13:20
null

A különleges mentőakcióról a BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság számolt be a közösségi oldalán.

A bejegyzést azzal a frappáns kérdéssel vezették fel, hogy

Majd ismertették a tűzeset körülményeit. A posztból kiderült, hogy még hétfő délután kigyulladt egy mogyoródi családi ház egyik szobája. Mire kiérkeztek a tűzoltók, a szoba teljes egészében égett, a ház pedig megtelt füsttel.

A házból kimentettek egy macskát, a házi kedvencet pedig az állatorvos kiérkezéséig orvosi kámzsa segítségével lélegeztették, megmentve ezzel az életét.

Nyitókép illusztráció. Fotó: Pixabay

Összesen 22 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
asztallap
2022. május 04. 08:49
Egy ilyen szimplán kedves és szívmelengető hírt mi a faszért kell széttrollkodni és szétmoralizálni? Magzattól kezdve a bánatos tökig mindent belekeverni? Agyfaszt kapok az ilyen emberektől!
Musztafa Mukkermann
2022. május 03. 21:31
"más hülye meg ne pofázzon bele" És tudod még az is lehet hogy az a macska valakinek nagyon fontos talán a szerette halála után az tartja benne a lelket. "Nem volt hülyeség a középkorban, hogy nem lehetett Bibliát birtokolni" Ennél már csak az volt nagyobb hiba hogy a magad fajtát megtanították hellyel közzel írni és olvasni. És hogy ha mondjuk valaki úri kedvében a véleményedért kitaposná a beledet, ezért nem büntetnék mint anno a 30 éves háború alatt. De a világ már csak ilyen. Permanensen visszafejlődik. Sajnos. :-)
bunko_jobbos
2022. május 03. 21:19
Elkorcsosult, agyatlan társadalom, megérdemli, hogy kipusztuljon. Baszki, ilyen faszságokra költjük a pénzt? Aztán a macsek majd másnap átszalad az utcán, oszt kipurcan. A legjobb hír az volt, mikor az idióták Németországban egy patkányt(!) mentettek ki, mert beszorult a rácsok közé. Jó poén lett volna odaállni egy lapáttal, hogy mikor kiszabadul, agyonverjem. Abszolút jó a hasonlat az abortusszal. Az bezzeg mehet. Nem volt hülyeség a középkorban, hogy nem lehetett Bibliát birtokolni magánszemélynek, mert akkor bárhogy magyarázhatták volna. A papok tudták az értelmezés, más hülye meg ne pofázzon bele. Mert akkor ez lesz belőle. A demokrácia egy nevetséges és életveszélyes kísérlet.
Kormánypárti1
2022. május 03. 14:38
Hős tűzoltóink vannak!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!