A Partizán vendége lesz a jobbikos nemi erőszakkísérlet áldozatának élettársa

2022. május 05. 16:09

Szilágyi György, a Jobbik alelnöke a műsorban beszélni fog az esetről.

2022. május 05. 16:09
null

Ma reggel jelent meg a cikk, miszerint egy jobbikos majdnem megerőszakolta a párt alelnökének élettársát egy tavalyi pártrendezvényen. A Bors szerint a Jobbik megpróbálta eltussolni az ügyet, a párt közleményében azt írja, a Jobbik etikai és fegyelmi bizottsága azonnal megkezdte az eset kivizsgálását.

Csütörtök este a Partizán vendége lesz a Jobbik alelnöke, Szilágyi György, aki beszélni fog a 24 éves élettársának esetéről.

Nyitókép: MTI/Bruzák Noémi

Összesen 19 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Ben Jeremiah
2022. május 06. 06:06
Megy a csúnya harc a baloldalon. Feri üti a Jobbikot. Gulyás Marci asszisztált ehhez. Is. Kíváncsi vagyok, Jakab mit húz elő. Attól tartok legfeljebb azt amit gréczy. Mondjuk, eléggé mónika só fíling ez a partizán, hiszen Szilágyi ott sem volt...
nyugalom
2022. május 05. 20:29
Ez az alvilag! Mamuszostól!
Mandinka
2022. május 05. 19:28
Ugye nem muss sein végignézni az ejalculatio praekox hiteltelen történetét. Lilikének nagyobb szüksége lenne a reklámra már a családi cassa miatt IS. Meg aztán aberráltak félszavakból is megértenék egymást.
VeJoLa
2022. május 05. 17:46
Még jó, hogy a hiteles információk érdekében objektív Márton nem azt hívta be, aki látott már olyat, aki hallott az érintett élettársának a barátjáról!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!