Márki-Zay a Mi Hazánkról: Komoly figyelmeztetés, hogy egy nyíltan rasszista párt ma népszerűbb, mint bármelyik ellenzéki formáció

2022. május 12. 08:14

Márki-Zay egyszer hisz Hann Endrének, máskor nem. Most éppen megbízik a Medián számaiban.

2022. május 12. 08:14
null

A minap lapunk is beszámolt a Medián legfrissebb közvélemény-kutatásáról, mely szerint az elmúlt hónapban a Mi Hazánk vált a legerősebb ellenzéki párttá.

Komoly figyelmeztetés mindannyiunk számára, hogy egy a rendszert kiszolgáló, nyíltan rasszista párt ma népszerűbb, mint bármelyik ellenzéki formáció” – kommentálta a hírt közösségi oldalán Márki-Zay Péter, aki nem olyan régen még nem hitt Hann Endréék számainak, októberben pedig egyenesen a felmérésükre hivatkozva bírta visszalépésre Karácsonyt az ellenzéki előválasztáson.

Kapcsolódó: „Úgy néz ki, mintha Orbán csinálta volna” – Márki-Zay nem hisz a Mediánnak, pedig októberben a felmérésükre hivatkozva bírta visszalépésre Karácsonyt. Bővebben is érdekel...

 „Úgy néz ki, mintha Orbán csinálta volna” – Márki-Zay nem hisz a Mediánnak, pedig októberben a felmérésükre hivatkozva bírta visszalépésre Karácsonyt.

A bukott miniszterelnök-jelölt újra leszögezte: a Mindenki Magyarországa Mozgalom nem párt és nem is alakul párttá, azonban a közeljövőben a mozgalom számos aktivistájával, szakemberekkel, valamint a fiatalok bevonásával egy olyan pártot szeretnének építeni, amely hiteles alternatívát kínál Magyarország számára.

Márki-Zay az új párt programpontjai közé sorolta egy fékekkel és ellensúlyokkal rendelkező minimalista alkotmány kidolgozását is, majd hozzátette:

az új párt az árokásás helyett a szeretetre kívánja építeni a politikáját.

„Rövidtávon nem látszik a demokratikus, korrupcióellenes változás lehetősége Magyarországon, de ahogy a lengyel Szolidaritás a 80-as években, mi is megmutathatjuk honfitársainknak, hogy tisztességes, korrupcióellenes, demokratikus és jogállami Magyarországon hogyan lennének magasabbak a bérek, alacsonyabbak az árak, jobb az oktatás és az egészségügy” – zárul a poszt.

Nyitókép: Márki-Zay Péter Facebook-oldala

Összesen 66 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Bokros Birka
2022. május 12. 21:24
Maki elfelejtetted, hogy az igazi rasszisták ott ülnek köztetek a "tetű hintások" -al riogató Jobbikban!
zoldzolko
2022. május 12. 16:55
Remélem orbanekat is jól megbassza a mi hazánk Toroczkai úrral és dúró dórival!!! Hajrá mi hazánk! Nyirjatok ki a fidesz patkányokat!!!
misi53
2022. május 12. 13:56
Mi sem örülünk neki ,amihazánknak persze.De ebbe te is bedolgoztál maki !
No kecmec 66
2022. május 12. 13:49
Teljesen mindegy, hogy Maki mit mond, igér, holnapra úgyis letagadja, hogy ő nem mondott ilyet.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!