Százan estek egymásnak Kerepesen, lövések is dördültek

2022. május 24. 07:52

Két család tagjai verekedtek össze, hárman megsérültek.

2022. május 24. 07:52
null

Összeverekedtek Kerepesen: legalább százan „feszültek egymásnak”, és lövések is dördültek – közölte a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság (PMRFK) kedden a police.hu oldalon. Hárman megsérültek, három embert pedig őrizetbe vettek a rendőrök, miután a két család tagjai összeverekedtek a kerepesi Gyár utcában szombat este – írta a PMRFK. Miután sikerült szétválasztani az embereket, a rendőrök golyóálló mellényt öltöttek, mivel a lövéseket leadó emberek az egyik ingatlanban rejtőztek el, és többszöri felszólításra sem működtek együtt.    

Mivel nem engedelmeskedtek a rendőri felszólításnak, a Terrorelhárítási Központ műveleti egységét kérték a helyszínre,

amely elfogta az addig a házban bujkálókat. A három előállított férfit fegyveresen, csoportosan elkövetett garázdaság bűntettének megalapozott gyanúja miatt őrizetbe vették. Letartóztatásuk indítványozását az ügyészség nem látta indokoltnak, ezért az eljárás további szakaszában szabadlábon védekezhetnek – áll a rendőrségi közleményben. A helyszíni szemle közben két fegyvert lefoglaltak és fegyverszakértői vizsgálatra továbbítottak. Az elsődleges vélemény szerint gáz- és riasztófegyverekről van szó.

(MTI)

A nyitókép illusztráció. Fotó: MTI

Összesen 158 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
matykox
2022. május 25. 15:26
Ez a bilincsbe vert családtag nem szokott kezet mosni?? Feltűnöen barnára van "festve"...
Senki Alfonz
2022. május 24. 20:25
A verekedés oka egyszerű: a Peano axiomák merev elfogadása vagy kiterjesztése, azaz nem tudták eldönteni, hogy a nulla természetes szám-e vagy sem!!!
Málaga21
2022. május 24. 19:39
Hagyni kellett volna, hadd irtsák egymást.
szodabár
2022. május 24. 17:11
Érdekes, egymást soha nem ölik meg, csak a magyarokat.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!