Jámbor szerint Kövérnek nincs joga akadályozni Hadházy eskütételét

2022. május 12. 17:41

A baloldali képviselő szerint a házelnök Hadházy munkáját sem blokkolhatja.

2022. május 12. 17:41
null

Jámbor András is megszólalt a Hadházy Ákos országgyűlési eskütétele körül körvonalazódó botrány kapcsán.

Ferencváros és Józsefváros képviselője szerint Kövér László házelnöknek „nincs joga blokkolnia” Hadházy „eskütételét és a munkáját”, mivel a zuglóiak végső soron megválasztották a képviselőt.

Lapunknak adott korábbi interjújában Jámbor András egyébként azt mondta, hogy szerinte nincs olyan ellenzéki politikus, aki bojkottálni szeretné a parlamenti munkát, és Hadházy Ákos sem volt ilyen az előző ciklus során. A teljes beszélgetést ide kattintva olvashatja el.

Fotó: Mandiner / Mátrai Dávid

Összesen 163 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Nagyhuba1
2022. május 16. 18:11
Úgy járt Had-házy mint a megfagyott veréb akit leszart a tehén..... Ha rajtam múlna sose tenné le az esküt,volt rá lehetősége."Aki hülye haljon meg."
Erdőmester
2022. május 14. 12:03
Jámbor, ez egy tipikus libernyák ajvékolás. Kövérnek nincs joga, Hadházynak van joga. Nektek mindenhez jogotok van, egyébként meg mindenki alkalmazkodjon hozzátok. Azért jó lenne tudomásul venni, hogy normális esetben a közösségi jog előbbre való az egyéninél. Ezt nektek libernyakoknak nehéz felfogni. Ha fordítva van, az anarhia. Barom Hadházy meg várjon a sorára.
NTLLK
2022. május 13. 22:23
Jámbor jogtudós, diplomás senki is megszólalt! Ittuk a szavait.
sorivo4
2022. május 13. 20:14
"a zuglóiak végső soron megválasztották a képviselőt" Azért választották meg, hogy képviselje őket az országgyűlésben. Aminek munkája az eskütétellel kezdődik. Amire nem ment el. Mert úgy döntött, hogy nem kívánja képviselni a választóit a parlamentben, amire azok megválasztották. Ha valóban a választóit kívánja képviselni, akkor továbbra is vállalja az ezzel járó "áldozatot", amivel a döntése jár, hogy nem tett esküt. Majd kiderül mennyire elkötelezett a választói képviseletében, ha mindezért nem kap finanszírozást és költségtérítést.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!