Ez a jó irány!

2022. május 03. 09:07

Végre olyan arcokat láthatunk együtt, akik pár hónapja még elképzelhetetlenek voltak így!

2022. május 03. 09:07
null
Skrabski Fruzsina
Skrabski Fruzsina

„Végre olyan arcokat láthatunk együtt, akik pár hónapja még elképzelhetetlenek voltak így!

Ez a jó irány! Mindig ezen dolgoztam, hogy beszélgessünk, álljunk szóba egymással, mert az az első lépés, hogy békében, boldogan élhessünk együtt!

Mindig voltak témák, amiben együtt tudtam gondolkodni Bodoky Tamással, Andrea Petovel vagy Karácsony Gergelylyel, akkor is, ha egyébként máshogy látjuk a világot. Szerintem vitatkozni jó, veszekedni rossz.

Ma pedig megyek a Szemlélekbe Gundel Takács Gáborral és Gégény Istvánnal beszélgetni a közös és a vitás ügyeinkről.

Eljött a tavasz és úgy látom a megbékélés útjára is ráléptünk. Így legyen!”

Nyitóképen Lánczi Tamás ás Márki-Zay Péter. Fotó: Képernyőfotó

Összesen 44 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
flesh ripper
2022. május 03. 12:57
Vannak vitaképtelen, +párbajképtelen", többszörösen lebukott, aljas, hazug, gonosz, visszafordíthatatlanul romlott figurák, akikkel nem szabad vitázni. Áspis kígyót ne öleld kebledre, ne melengesd kebleden a viperát. még akkor sem, ha elkötelezett állatvédő vagy! Mondjuk én sohasem lennék hajlandó vitázni ezekkel. A naiv illúziókat, önáltatás, hagyjuk meg az óvodásoknak.
DoomGuy
2022. május 03. 12:48
"Ez a jó irány! Mindig ezen dolgoztam, hogy beszélgessünk, álljunk szóba egymással, mert az az első lépés, hogy békében, boldogan élhessünk együtt!" Nem akarok Márki-Zay-al együttélni.
Pelso j.
2022. május 03. 12:39
Naiv és álnaiv egyszerre. Ügyes, de átlátszó.
Alcofrybas
2022. május 03. 11:13
Végre olyan arcokat láthatunk együtt, akik pár hónapja még elképzelhetetlenek voltak így! https://mandiner.hu/attachment/0646/645244_vv_zsolti.jpg
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!