444: Trump korlátolt és nem eléggé jó képességű ahhoz, hogy lemásolja Orbánt

2022. május 20. 12:07

A 444.hu hosszú cikkben bizonygatta, hogy az amerikai jobboldal próbálja Orbánt lemásolni.

2022. május 20. 12:07
null

Miklósi Gábor, a 444.hu újságírója hosszú cikket közölt a magyarországi CPAC-ről. A cikkben beszámolt Miklósi arról, hogy 

ahhoz, hogy sikeresen levezényelje vagy legalább előkészítse az USA politikai arculatát jelentősen átrajzoló közpolitikai fordulatot”, azaz a cikk értelmezésében, ahhoz, hogy Orbán Viktor legyen.

A cikk szerint „Trump köre” – utalva itt az amerikai jobboldali konzervatív politikusokra – azért nem jött Budapestre, mert rájöttek, hogy „azt a figurát, aki Orbánhoz hasonló vehemenciával és ravaszsággal kísérli meg megváltoztatni az status quót Amerikában, nem Budapesten fogják megtalálni”. Hozzátette, hogy „hiába tetszik sokaknak Amerikában az újkeresztény illiberális nacionalista magyar kurzus, a tapasztalatokat nem lehet egy az egyben átültetni, és hiányzik a honosítás legfontosabb kelléke, a vezető”.

A budapesti CPAC Hungary-t az Alapjogokért Központ – a társszervező American Conservative Unionnal közösen – szervezte.

Nyitókép: Mandiner/Mátrai Dávid

Összesen 53 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Takagi
2022. május 20. 16:12
Minden lehetséges csak akarni kell.
llnnhegyi
2022. május 20. 14:56
Német nácik, ukrán nácik! Mindegy! Buktátok az harcot! Heller Ágnes felsírt a hamu-vedrében!
hegyivadász
2022. május 20. 14:02
Miklósi "nemállokfel" Gábor? Lapozzunk!
javicesareo
2022. május 20. 13:59
wes
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!