Videón három pesti drogdíler elfogása

2022. április 15. 09:32

Speed, fű, ecstasy, kokain és rengeteg pénz került elő.

2022. április 15. 09:32
null

A Budapesti Rendőr-főkapitányság a police.hu oldalon tett közzé fotókat, videókat a rajtaütésről, házkutatásról. A kőbányai rendőrök három férfit fogtak el. Egyikük, az 51 éves D. István hónapok óta speedet, marihuánát, ecstasyt és kokaint árult Kőbányán; a 64 éves M. Zoltán és a 45 éves V. Mihály a kábítószerek, az illegális üzlethez szükséges eszközök tárolásában nyújtott segítséget.

A rendőrök lefoglaltak több mint másfél kiló amfetamint, melynek feketepiaci értéke körülbelül 4,5 millió forint. Ezenkívül találtak tasakba adagolva kábítószergyanús anyagokat, tablettákat, növényi törmelékeket, melyek feketepiaci értéke szintén több millió forintra tehető. Az anyagok szakértői vizsgálatát elrendelték.

Előkerültek a porciózáshoz használatos mérlegek, simítózáras tasakok, mobiltelefonok, SIM kártyák, több mint kétmillió forintnyi valuta és egy gáz-és riasztófegyver. A nyomozók D. Istvánt kábítószer-kereskedelem, M. Zoltánt és V. Mihályt pedig bűnsegédként elkövetett kábítószer-kereskedelem miatt kihallgatták, majd mindhárom férfit őrizetbe vették. 

Nyitókép: police.hu

Összesen 14 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
masikhozzaszolo
2022. április 15. 16:30
Ezt adta Bige? Már elnézést, de ezért a fogásért megbünteti a rendőröket egy kispesti bíró.
Krupp Skya
2022. április 15. 15:43
Ez semmi, apám hazahozott egy bőrönd pénzt, ennyi volt a havi fizetése, háromszobát ki lehetett vele rakni. Anyám elvitte és vett rajta egy negyed kiló zsírt. Igaz, hogy ez még Pengő volt és 1946-ot írtunk.
huda
2022. április 15. 11:30
Csak nem a Timike megmaradt koko bizniszéből megmaradt cucc? mivel már nem kell a kampányra a maradékot meg eladta?
Sróf
2022. április 15. 10:08
Nagyon szépen fest a matracon akkurátusan kirakosgatott 160 db ezerforintos, csak azt nem értem, hogy minek. Ez vajon előírás a rendőrök számára? Kieg.: megnéztem a videót is. A címmel ellentétben nemhogy három, de egy drogdíler elfogása sincs a videón.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!