Tóth Bertalan: Fájdalmas lesz a következő pár nap, le kell építenünk

2022. április 26. 09:24

Az MSZP leköszönő társelnöke lát jó elemeket Ujhelyi István javaslatai között, de nem tagadná meg az elmúlt 33 évet.

2022. április 26. 09:24
null

Az MSZP távozó társelnöke az ATV Egyenes beszéd című műsorában hangsúlyozta: az elmúlt négy évben stabil alapokat tudtak összerakni, azonban jelezte:

Fájdalmas lesz a következő pár nap, le kell építenünk, de a hálózatot meg tudjuk őrizni, ami gerince volt a mostani kampánynak is.

A politikus kifejtette: azért nem indul újra a társelnöki pozícióért, mert a politikai ars poeticája az ellenzéki együttműködés létrehozása volt, ezután pedig nehéz lenne úgy a saját közössége elé állni, hogy eddig ebben hitt, a választók nem igazán támogatták, de „most van egy új ötlete”.

Tóth Bertalant kérdezték Ujhelyi István indulásáról is. Elmondta: a megújulás, akár a brandben, akár a mozgalmi jellegben, támogatható cél, de a közösségnek együtt kell mozdulnia. A képviselő nem gondolja, hogy meg kellene tagadni az elmúlt 33 évet, és jelezte: a házszabály miatt, ha meg is változik a párt neve, a frakcióé MSZP marad.

Nyitókép: atv.hu

Összesen 45 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Paskai
2022. április 28. 11:05
A sors fintora: megvette kilóra a fidesz a kommunista nyuggereket és zsernyákokat, mert ezek mindig eladók.
Voltkocsmáros
2022. április 26. 15:47
Ez a harc lesz a végső....
zakar zoltán béla
2022. április 26. 14:23
Herzig Berczy
orygabor
2022. április 26. 13:24
Csak így tovább, Berci, jól csinálod!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!