Szánthó Miklós: A baloldal teljesen elhiteltelenedett

2022. április 23. 21:54

Az Alapjogokért Központ igazgatója szerint a baloldaliak csak kamu demokraták, „csak addig tisztelik a választókat és a választók döntését, amíg baloldali érdekeknek megfelelően döntenek”.

2022. április 23. 21:54
null

Szánthó Miklós videós Facebook-posztjában beszél és ír arról, hogy szerinte a baloldal teljesen elhiteltelenedett. Az Alapjogokért Központ jogi elemző- és kutatóintézet igazgatója kijelentette, a baloldal minősítgette a Fidesz szavazóit, de az szerinte még rosszabb – és sokat árulkodik a demokratikus meggyőződésükről –, hogy a saját szavazóikat is elkezdték minősíteni. Hiszen arról beszélnek, hogy felesleges volt az összefogás, felesleges volt az előválasztás és nem volt megfelelő választás Márki-Zay Péter.

Szánthó úgy véli, a baloldaliak csak kamu demokraták: „csak addig tisztelik a választókat és a választók döntését, amíg baloldali érdekeknek megfelelően döntenek”. Azt állítja az összefogás is kamu: „ahogy kikaptak, április 3-a estétől kezdődően azonnal egymásnak estek azok, akik pár nappal azelőtt arról beszéltek, hogy csak együtt sikerülhet és csak együtt van esély”.

Kapcsolódó cikkek

 
 
 
 

Ezek is érdekelhetik