Orbán Viktor: Köszönöm mindenkinek, aki szavazott!

2022. április 03. 19:05

Közösségi oldalán fejezte ki háláját a kormányfő.

2022. április 03. 19:05
null

Amint arról korábban beszámoltunk, délután öt óráig a szavazásra jogosultak 62,92 százaléka adta le szavazatát. 19 óráig lehetett leadni a voksokat.

Köszönöm mindenkinek, aki szavazott!

írta Facebook-oldalán Orbán Viktor.

Nyitókép: MTI/Benko Vivien Cher

Összesen 147 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
airmax
2022. április 04. 09:26
Érdekes, hogy Salvini találta meg legjobban a lényeget: " ... egyedül mindenki ellen, miközben az egyengondolkodás baloldali fanatikusai támadtak, fenyegettek azok, akik el akarnák törölni Európa zsidó-keresztény gyökereit, lenéztek azok, akik meg akarják szüntetni a család, biztonság, érdem, fejlődés, szolidaritás, szuverenitás és szabadság értékeit, most is győztél annak köszönhetően, ami a többiekből hiányzik: az emberek szeretete és támogatása.... "
olajfa1
2022. április 04. 09:03
Orbán Viktor RENDKÍVÜL ERŐS FELHATALMAZÁST KAPOTT A MAGYAR VÁLASZTÓKTÓL!!!!!!!! Én nem tudok az EU-ban olyat, hogy bárki is 50%-nál többet kapott volna a pártja, vagy az "elnökválasztáson"!!!... ráadásul ILYEN HATALMAS RÉSZVÉTELI ARÁNY MELLETT!!!!! GRATULÁLOK! kedves Orbán Viktor úr! DOK SIKERT KÍVÁNOK, és JÓ KORMÁNYZÁST EBBEN A POLITIKAI VIHAROS IDŐKBEN!
korona.2.0
2022. április 04. 08:35
Magyarország ÖRÖK ! Őrizzük nagyon !!! Isten mindig velünk !
wadcutter
2022. április 04. 06:29
Köszönet. Köszönet mindenkinek, aki segített ebben a gyönyörű győzelemben. A Mandinak, az olvasóinak, kommentelő társaimnak. És mondhatják majd, hogy az esős idő miatt a gombák vidéken elszaporodtak, de nem, az igazi ok az, amit mindig is mondtak kedves kommentelő társaim,az Óóóbán,az Óóóóbán és megint csak az Óóóóóbán. Külön köszönöm közülük Genusnak, Pilatusnak, egy kommentelőnek, Pierre-nek, Lauder Stellantisnak, Véegyeknek, krucifixinek, jánosbácsinak, stb hogy minden egyes megszólalálusukkal sikerült egy újabb szöget beverni a moslék koporsójába. Sajnos tudom sokat kihagytam a felsorolásból, de itt vidéken már reggel mindenki részeg. Na de még eszembe jutott Róka bácsi, Baksay úr, akinek Vulpus Septikus Optikus idézetei tényleg igazi optikusi idézetek, segítettek a tisztánlátásban, és remélem 4 év múlva 71 évesen még nagy egészségnek örvendve újra együtt ünnepelhetjük a Fidesz győzelmét. Persze sokat tett még e győzelemhez Gyurcsány Ferenc, Dobrev Klára, Márki-Zay Péter és hát Jakab Péter is. Az ő hathatós közreműködésük nélkül lehet, most egy sarokban ülve szipoghatnánk, hogy nem értem, nem értem nem értem. De végül a moslék a kommunisták és fasiszták Magyarországát, míg a Fidesz a vidék Magyarországát jelenti, és most a fasiszták és kommunisták csak ennyire voltak képesek.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!