Hollik: Az ellenzéki sms-ek bizonyítják, hogy a törvénytelenül összeállított „Bajnai-lista” létezik

2022. április 01. 20:03

A Nemzeti Választási Bizottság a hatóságokhoz fordul az esetek miatt.

2022. április 01. 20:03
null

A Nemzeti Választási Bizottság pénteki ülésén jegyzőkönyvi döntést hozott arról, hogy a hatóságokhoz fordul az ellenzéki sms-ek ügyében. Hollik István, a Fidesz kommunikációs igazgatója keddi, MTI-hez eljuttatott videónyilatkozatában azt mondta:

több bejelentést is kaptak kedden arról, hogy ismeretlen telefonszámról sms-eket küldtek ki, melyben a baloldal támogatására buzdítottak.

Olyanok is kaptak ilyen üzeneteket, akik a baloldali pártok számára soha semmilyen adatukat nem adták meg, köztük több kormánytag is – tette hozzá. Kiemelte: az elmúlt napokban számos információ látott napvilágot arról, hogy Bajnai Gordon és az „Amerikában kiképzett titokminisztere” a

DatAdat nevű cégen keresztül milyen titkos és tiltott adathalász-tevékenységet folytatott.

Hollik István szerint a kedden kiküldött sms-ek bizonyítják, hogy a törvénytelen eszközökkel összeállított adatbázis, a „Bajnai-lista” létezik. A politikus szerint a tömeges üzenetküldés kapcsán személyes adatok törvénytelen használata, valamint tiltott kampányfinanszírozás gyanúja is felmerül.

(MTI)

Nyitókép: T2 IMAGES / CULTURA CREATIVE / CULTURA CREATIVE VIA AFP

***

Április első vasárnapján újabb négy évre határozzuk meg az ország sorsát, hazánk minden magyar állampolgára eldöntheti milyen irányba tartson közös utunk.

Az elmúlt 30 évben nem foglalkoztatta a politika? Esetleg még nincs is személyes tapasztalata a rendszerváltás utáni időszakból? Vagy csupán szeretné hazánk jelenlegi helyzetét reálisan látni, mielőtt döntést hozna saját és gyermeke jövőjéről? A Mandiner Választási Különszáma erre kínál lehetőséget!

A Mandiner Választási Különszámát ezekben az üzletekben vásárolhatja meg! 

Összesen 21 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Isten jobb keze
2022. április 02. 01:16
H-H vagyis Hülye hollik Xdxd !
Takagi
2022. április 01. 21:50
Erre számítani lehetett. Mit tettünk ellene? Itt komoly rendrakás kell, mert tele vagyunk nemzetellenes ügynökökkel. A finomkodás ideje már régen lejárt.
zakar zoltán béla
2022. április 01. 21:46
Más: Yanoo és Krotak hiányzik!
zakar zoltán béla
2022. április 01. 21:46
Más: Yanoo és Krotak hiányzik!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!