Választási Bizottság: a kampányban a legkirívóbb jogsértés az ellenzéki SMS-ek ügye

2022. április 01. 21:16

Az NVB tagjai tíz igen szavazattal, egy nem ellenében támogatták, hogy az SMS-ek ügyében feljelentést tegyenek.

2022. április 01. 21:16
null

A kampányban mind a tömegességét, mind a jogsértés súlyát tekintve a legkirívóbb jogsértésnek nevezte az ellenzéki SMS-ek ügyét a Nemzeti Választási Bizottság (NVB) Országgyűlés által választott egyik tagja. Az NVB pénteki ülésén Szalay Tamás arra kérte a testületet, hogy

hivatalos eljárásban keressék meg a hatáskörrel rendelkező szerveket: a nyomozó hatóságot büntetőeljárás lefolytatása érdekében,

továbbá a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságot is. Az ülésen az NVB tagjai tíz igen szavazattal, egy nem ellenében támogatták, hogy az SMS-ek ügyében feljelentést tegyenek.

(MTI)

Fotó: LOIC VENANCE / AFP

***

Április első vasárnapján újabb négy évre határozzuk meg az ország sorsát, hazánk minden magyar állampolgára eldöntheti milyen irányba tartson közös utunk.

Az elmúlt 30 évben nem foglalkoztatta a politika? Esetleg még nincs is személyes tapasztalata a rendszerváltás utáni időszakból? Vagy csupán szeretné hazánk jelenlegi helyzetét reálisan látni, mielőtt döntést hozna saját és gyermeke jövőjéről? A Mandiner Választási Különszáma erre kínál lehetőséget!

A Mandiner Választási Különszámát ezekben az üzletekben vásárolhatja meg! 

Összesen 26 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
pollip
2022. április 02. 08:12
Az indexen van egy panaszos cikk a választási bizottságok eskütételének időpontja miatt. Budapesti jelöltnek macerás Zalába utaznia és reggel van az eskütétel:-)
amca
2022. április 02. 00:13
Engem is felhívott 1 asztalos. Nagyon örültem ,mert volt munka. Kiderült ,hogy Márki Majmun felesége.
Trid
2022. április 01. 23:38
Ennyi aljas hazugság már csak vissza kell, hogy üsson. Megérdemli az ország a sorsát, ha a cigányék maradnak hatalmon.
qwrtzq
2022. április 01. 23:05
a választók adatait körömszakadtáig védő, habzószájjal ordítva (bizonyíték nélkül) kubatov listázó baloldal ilyenkor hol van?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!