Nagy Attila Tibor: Az ellenzék katasztrofális vereséget szenvedett

2022. április 04. 07:40

Az elemző szerint az ellenzék nagyon komoly válságba juthat a választáson elért eredménnyel.

2022. április 04. 07:40
null

Nagy Attila Tibor politikai elemző a Magyar Nemzet megkeresésére kiemelte: nagyon meglepte volna a baloldali összefogás választási győzelme. Úgy fogalmazott: az ellenzéki tömörülést folyamatos hibák jellemezték, most álltak ki a legnagyobb erővel az elmúlt tizenkét évben, mégse tudták táborukat mobilizálni. 

„A baloldali összefogást folyamatos belső feszültségek jellemezték, és nem tettek jót Márki-Zay kommunikációs hibái sem. 

Az ellenzék katasztrofális vereséget szenvedett

– emelte ki Nagy Attila Tibor, aki Márki-Zayt kiemelten felelősnek tartja, mert szerinte a politikus lerombolta az ellenzék esélyeit. Hozzátette: a baloldal egyedül az Orbán-ellenességgel tudta feltüzelni a táborát. Kiemelte, hogy a legegyszerűbb üzenetet, miszerint a magyarok a háború és a béke között választanak, a Fidesz közvetítette, és ez segített legjobban a mozgósításban. Hozzátette: az ellenzék nagyon komoly válságba juthat a választáson elért eredménnyel.

Nyitókép: AFP / Kisbenedek Attila

Összesen 261 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Mich
2022. április 04. 14:22
Bravo, magyarok!
misi1962
2022. április 04. 14:10
a pestiek idiotizmusa a leghülyébb ellenzéki bohócokat juttatta mandátumhoz dehát kellenek azok is a parlamentbe máskülönben kiken röhögnénk a következő 4 évben csak legyen hozzá türelmünk bár még a rendörségi nyomozások miatt még páran még elveszthetik a védettségüket és remélem zuglóban is nyomozni fognak hamár hatházi is mandátumot kapott igy lehet a korrupciókat vizsgálni a korlát mászás helyett
llnnhegyi
2022. április 04. 12:16
Te is velük buktál! Mocskoszájú halalkufár!
Vasalo
2022. április 04. 12:10
Valamilyen szemét Richárd Szentpéteri Nagy a nepszava.hu- bol azt merte irni az osztrák ujságban, hogy a választás nem volt szabad meg demokratikus. Hol vannak a zsaruk? Ilyen hamishir terjesztöknek ott a Csillag Szegeden!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!