Márki-Zay Péter: Ismét elindult a fideszes úthenger!

2022. április 29. 19:54

A volt miniszterelnök-jelölt szerint a teljes önkényuralom kiépítése érdekében a Fidesz képes lesz a törvények módosítására is.

2022. április 29. 19:54
null

„Ismét elindult a fideszes úthenger, melynek első áldozata Mártély” – kezdte Facebook-bejegyzését Márki-Zay Péter. Hódmezővásárhely polgármestere azt írja: Lázár János a napokban összehívta a település négy önkormányzati képviselőjét, akik ezt követően a „nyilvános nyomás hatására megszavazták a képviselőtestület önfeloszlatását”. Márki-Zay hangsúlyozza: Mártély azon 4 település közé tartozott a választókerületben, amelyet eddig nem a Fidesz irányított.

A volt miniszterelnök-jelölt szerint a Fidesz források és beruházások megvonásával, zsarolással és fenyegetésekkel szeretné megkaparintani mindazon településeket, amelyek még nincsenek a kezükben.

„Ne legyenek kétségeink, a teljes önkényuralom kiépítése érdekében a Fidesz képes lesz akár a törvények módosítására is. Nem örökké tartó rendszer azonban ez sem, éppen ezért van értelme ellenállni, ki kell tartani. A Mártély méretű településeken is vannak változást akaró emberek, oda kell menni, beszélni velük, tartani kell bennük a lelket” – zárta bejegyzését Márki-Zay Péter.

 Nyitókép: Földházi Árpád

Összesen 85 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
olajfa1
2022. május 01. 14:40
A FIDESZ-es úthengernek ez a dolga! Hogy elinduljon! És simára hengerelje a FIDESZ-es tömeg elött a komcsik által göröngyössé tett utat...
csulak
2022. május 01. 14:15
remelem a magadfajta hazug ember az uthenger alatt vegzi
kozmosz
2022. május 01. 00:58
Majd alálökünk.
sheu
2022. május 01. 00:54
A szokásos hazudozás, de már senki sem hisz neki.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!