Márki-Zay Péter marad Hódmezővásárhelyen

2022. április 06. 10:54

„Terveink szerint igen, maradok, ebben a helyzetben Hódmezővásárhely mellett kell állni” – fogalmazott a baloldal korábbi miniszterelnök-jelöltje.

2022. április 06. 10:54
null

Ahogy arról korábban már mi is beszámoltunk: Márki-Zay Péter, bár listavezetőként bejutott az új Országgyűlésbe, azt mondta, Hódmezővásárhelyre akar fókuszálni, ezért nem biztos, hogy beülne a parlamentbe. A Vásárhelyi Televíziónak pedig most meg is erősítette: marad Hódmezővásárhelyen – írta meg a hódpress.hu.

„Terveink szerint igen, maradok, ebben a helyzetben Hódmezővásárhely mellett kell állni. Lényegesen kevesebb szavazatot kapott Lázár János is, és én is, mint korábban. Lázár János is kapott már 13.000 szavazatot, én is kaptam már 13500-at. Most mind a ketten 12000 alatt voltunk, fej-fej mellett, a pillanatnyi adatok 150 szavazattal állnak Lázár János mellett” – mondta a polgármester, aki szerint egyébként a szavazatszámlálás végére neki lesz több szavazata Hódmezővásárhelyen, a jelenlegi adatokból ugyanis még hiányzik nagyjából 500 nyugati szavazat.

Márki-Zay mindezek mellett hozzátette: Hódmezővásárhelyt meg kell erősíteni, meg kell nyugtatni, hogy senkinek a gyermekét nem akarjuk elküldeni katonának, senkinek a gyerekét nem szeretnénk átminősíteni kisfiúvá, vagy kislánnyá, és azt sem akarjuk, hogy Lázár János újra megadóztassa őket.

Fotó: Trenka Attila

Összesen 73 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
rókabácsi
2022. április 06. 18:42
MEDDIG?
mozes78
2022. április 06. 14:50
Azt mondja ez az ember, hogy fej fej mellett vannak. Nagyon sötét! Meddig tudja még áltatni magát? Mesevilágban él, amit ő ír meg nap mint nap? Lázár János több mint 52% az egyenlő az ő 39%val? Ha ennyire nincs tisztában a számokkal, hogy vezet egy várost?
Sincero
2022. április 06. 14:29
Jól teszi. Felmenni abba a koszos, lerobbant, h.gyszagú, nyakig a liberális trágyában gázoló Budapestre - és ott hagyni egy szép, tiszta levegőjű vidéki várost - őrület lenne. Józanodik...
Ákos70
2022. április 06. 14:27
Suszter maradjon meg a kaptafájánál. Bár ahhoz sem ért.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!