Kunhalmi: Aki szerint a parlamentbe beülni „szimbolikus politizálás”, az adja vissza a mandátumát

2022. április 29. 10:55

Nem ért egyet azon ellenzéki képviselőkkel az MSZP társelnöke, akik szerint hiba beülni a parlamentbe.

2022. április 29. 10:55
null

Kunhalmi Ágnes volt az ATV Egyenes beszéd című műsorának csütörtök esti vendége, ahol először is az volt a téma, hogy az MSZP mégis beül a parlament május 2-i alakuló ülésére. 

Az MSZP társelnöke szerint egy „narancs vidéken” az ellenzéki pártok nem tehetik meg azt, hogy lemondjanak a parlamenti munkáról, a képviselői fizetés ugyanis fontos például az MSZP hálózatának fenntartásában. Kunhalmi nem ért egyet azon ellenzéki képviselőkkel sem, akik szerint hiba beülni a parlamentbe, és „asszisztálni” a Fidesz kétharmadához. 

– szögezte le a szocialista politikus. 

A műsorvezető Hadházy Ákost említette meg, pénteken ugyanis nagy figyelmet kapott a csörtéje a Momentummal. Kunhalmi úgy felelt: nem tudja, hogy a zuglóiak mit várnak el Hadházytól, de a XVIII. kerületiek elvárják Kunhalmitól, hogy a parlamentből is segítse a kerületét. 

Nyitókép: atv.hu

Összesen 85 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Ferike57
2022. április 29. 17:56
" Az MSZP társelnöke szerint egy "narancs vidéken" az ellenzéki pártok nem tehetik meg azt, hogy lemondjanak a parlamenti munkáról, a képviselői fizetés ugyanis fontos példáúl az MSZP hálózatának fenntartásában. " TEHÁT A KÉPVISELŐI FIZETÉSÉT AZ MSZP FENNTARTÁSÁRA KELL FORDÍTANI ! VAGYIS : AZ MSZP-s KÉPVISELŐKNEK , NINCS MIBŐL ÉLNIE !!! ILYENKOR JÖN BE A MUTYIZÁS , AMIVEL AZ MSZP-s KÉPVISELŐ TUD ENNI , RUHÁZKODNI !!! MEG KELL KÉRDEZNI AZ ujhülyét , Ő HOGYAN CSINÁLJA !!!???
Hajnóczi Kristóf
2022. április 29. 17:01
Kábé mint a balatoni viharjelzés. Minél nagyobb a baj, annál gyakrabban van fényvillanás a toronyban. Egyébként az egyik megfejtés a hirtelennek tűnő állapot-változásra az lehet, hogy egyéniben nyert (a listán a világ végén volt).
Innogreen23
2022. április 29. 16:10
Bakker, ennek már korábban le kellett volna fejelnie egy ajtót. Helyrelöttyent a zizi agya?
Töki
2022. április 29. 15:49
Tuti, hogy szex közben kapja az ilyen instrukciókat. :))))
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!