Kiröhögték a mi hazánkosok a Jobbikot

2022. április 03. 23:49

Majdnem ugyanannyi képviselője lesz a Jobbikból kivált Toroczkaiéknak, mint a baloldali összefogásba betagolódott Jakab Péteréknek.

2022. április 03. 23:49
null

A Mi Hazánk Mozgalom Novotel-beli eredményváróján a párt parlamentbe jutása okozta örömmámor mellett a kárörvendés dominált – derül ki az Index cikkéből. Erre akkor került sor, amikor kiderült, hogy a Jobbik – amelyből gyakorlatilag kivált négy éve a Mi Hazánk – a baloldali összefogás részeként jóval kevesebb országgyűlési helyhez jutott, mint legutóbb 2018-ban.

Amikor a televízióban elhangzott, hogy a Jobbiknak csak 10 képviselője lesz az új országgyűlésben, a Mi Hazánknak pedig alig kevesebb (7), gúnykacaj harsant a teremben – olvasható az Index tudósításában.

Nyitókép: MTI/Kovács Tamás

Összesen 135 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
bogidomi864
2022. április 05. 20:35
Látod ebben is különbözünk! Te sem vagy barátja a matematikának, ahogy Ők sem! Mégiscsak a matematika alapműveletit kellene alkalmazniuk! A magyar embereket kell szolgálniuk! Tőlük kaptak megbizatást! Mint Magyarország egyik legképzettebb természettudományos kutatója állítom, hogy az arány több, mint gyalázatos. Ahogy a nyugdíjszámítási módszer, a nyugdíjemelés is mélységesen igazságtalan. Ezért közöltem, hogy a jogvégzetteket mérnökökre kell cserélni a Parlamentben! Bármennyire hihetetlen, végrehajtható. Az értelmiség elitje a mérnök társadalom! Képzettek, okosak, kreatívok, jellemzően nem korrumpálhatók és GDP-t termelnek, ellentétben a bölcsészekkel! Mi a fenének ennyi jogvégzett, miért mind a politikába menekül? Ha nem lesz változás az arányakban meg lesz a változtatás!
bogidomi864
2022. április 05. 17:25
Meséld már el mi az a politikai elvtelenség! Végig éltem a Kádár rendszert! Sorolhatnék elvtelen embereket, de az nem Dóra! Ismétlem világ életemben konzervatív voltam. Az Alpok alján születtem! Egész Vas megye konzervatív! Az anyatejjel együtt fogadtuk magunkba a konzervatizmust!
bogidomi864
2022. április 05. 15:53
Talán félreértettem! De miért nem azt kritizálod, hogy szin, hovatartozás nélkül minden Parlamenti képviselő egyetlen ellenszavazat, egyetlen tartózkodás nélkül megszavazta a többmilliós jövedelmeiket! Meg is írtam pénzügyminiszterünknek, hogy rosszban van a matekkal! Ossza már el a tíz milliót ötvenezer forinttal! Ahogy azt is, hogy a nyugdíjrendszer, a nyugdíjemelés igazságtalan. Nem foltozható, kukába vele! Vicces, alkotmányellenes, azonos munkáért, teljesítményért szignifikáns jövedelmet adni! AZ EGYBITES, MINDEN KREATIVITÁSBÓL FELMENTETT JOGVÉGZETTEK ROSSZBAN VANNAK A MATEKKAL! NEM MEGY NEKIK, EZÉRT IS AJÁNLOTTAM, MINT AKI SZERETI A MATEMATIKÁT, JÓ PÉNZÉRT ELOSZTOM NEKIK A KÉT TERMÉSZETES SZÁMOT! Nem fogják megtenni, helyére tenni a dolgokat, ezért javasoltam, hogy természettudományos embereket, mérnököket, matematikusokkal töltsük meg a Parlamentet! Sokan ezen nebóvetnek, de csalódni fognak! Ismerem a miniszterelnökünk is alaposan. Rá fog jönni, hogy van mit korrigálni! Ha nem taszi veszíteni fog és jön a B terv, mérnökökkel feltölteni a Parlamentet. A mérnökök kisujjal lenyonómják a jogvégzetteket! Ezt Ők is tudják! Az értelmiség elit serege a természettudományos végzettek! Ha nagyon kell politizálnak is!
bagira
2022. április 05. 04:15
Torockai-Dúró jobbikból kiválás óta párszor megszólaltak , ugyan olyan arrogánsak mint voltak. Lánc maradt csak harapósabb ebet kötöttek rá. Dúró is mszp szélkiáltója volt ,Torockait beszavazta Gyurcsány , mind két nacsalnik a dkhoz - jobbikhoz nagyon kötődik. Ismét hazataláltak , egymást ismét felfedezik . :)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!