Karácsony: Autómentes lesz a pesti alsó rakpart a Lánchídtól délre

2022. április 13. 08:51

A főpolgármester állítja: a statisztikák szerint kevesebb dugó van Budapesten, mint 2019-ben volt.

2022. április 13. 08:51
null

Karácsony Gergely a Telex hírportálnak adott interjút az ellenzék választási vereségének okairól, amelyben arról is beszélt, hogy olyan lépésekkel folytatja a programjának végrehajtását „amiket az ember nem a választási kampányban tud és akar megtenni”.

Példaként említette, hogy a pesti alsó rakpart tervezése során volt egy olyan korábbi szakmai döntés, hogy

a Lánchídtól délre eső rész teljesen autómentes lesz.

„Ennek bejelentésével várnom kellett eddig a hétig, felismerve azt, hogy lehet, nem a kampány a legjobb időpont rá” – fogalmazott. A főpolgármester kifejtette, hogy igyekezett kerülni a konfliktusokat azokkal az emberekkel, akik szerint újabb támadási felületet jelentett volna egy ilyen bejelentés.

„Megjegyzem, a statisztikák szerint kevesebb dugó van Budapesten, mint 2019-ben volt, de tudom, hogy a tények és az érvek nem számítanak a magyar belpolitikában” – fogalmazott.

Nyitókép: MTI/Szigetváry Zsolt 

Összesen 149 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Kristály
2022. április 30. 10:41
Karácsonyi minden autós aki a dugok miatt lett beteg be kellene pereljen szándékos egészség károsításért és járadékot követeljen tőled. 2 millió ember életét nyomoritod meg.
Kristály
2022. április 15. 09:01
Te azon dolgozól minden nap hogy tudd megkeseriteni a Bp. - ek életét ez nektek a liberalizmus remélem a szavazóitok is rá ébrednek tikteket csak a sárga föld tesz jobbá.
Papalimapapa
2022. április 14. 10:57
Ezúton tudatjuk Magával Karácsony Gergely, hogy az ócsai cigányvajda rühes rezgőcsontú gebéjének a rézzel kivert kóchengeres büdös fasza sem kiváncsi az agyament, beteges viszketegségtől hajtott túlmozgásos elképzeléseire. És figyelmeztetjük, ha a továbbiakban is eféle fantáziátlan, tolakodó ötletekkel zaklat minket, megkeressük és úgy vágjuk földhöz, mint a sima homlokú, balta arcú bakterbába a gépzsírba fojtott kanmacskáját a rabbinevelde küszöbén, Maga zsebkéssel blankolt faszú fogalmatlan, teheségtelen, lusta senkiházy ügynök szar! Egyébként pedig a répakombájn forduljon meg a pergősre száradt fostos gatyájában, de vagy ötször, oda-vissza, frissen fent pengékkel. El a kezekkel a pesti rakparttól agyament barom!
Peruboeuf
2022. április 14. 09:05
Rendben van.Azután következzen az Andrási út a Hősök teréig stb,stb . Vidéken élünk nekünk nem fáj ha elkerüljük a fővárost, majd máshová járunk plázázni,gyógyfürdeni,várostnézni.A vendégeinkel megnézzük Pécset,Szegedet vagy bármelyik vidéki várost csak ne kelljen a dugóban senyvedni . Kíváncsian várom a híradásokat arról hogy szopnak pesten az autósok és hogyan bukik meg karigeri!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!