Ma este befejeződik a Jóban Rosszban

2022. április 14. 12:35

„Legalább nem lettünk megalázva” – reagált Gazdag Tibor színész.

2022. április 14. 12:35
null

Tizenhét év után április 14-én sugározza a SuperTV2 a Jóban Rosszban utolsó epizódját. A kórházi sorozat volt a TV2 első fikciós napi szériája, megszűnését tavaly júniusban közölte a csatorna – olvasható a 24.hu portálján. Az oldalon azt írják:

a Jóban Rosszban színészei mindössze egy nappal korábban tudták meg, hogy megszűnik a sorozat

„Legalább nem lettünk megalázva” – reagált Gazdag Tibor. Ahogy a csatorna közleményében írta csütörtökön, amikor 2004-ben elindult a sorozat, hetekig úgy forgatták, hogy még címe se volt. Felhős György, a sorozatról úgy fogalmazott:

„Azt gondolom a főszereplőinkre régi ismerősökként tekintenek a nézők, ugyanakkor az elmúlt egy-két évben új arcok is csatlakoztak ehhez a nagy családhoz, ami jót tett a csapatnak. Mivel már fél éve leálltak a forgatások, így elmondhatom, nagyon megváltozott mindannyiunk élete a Jóban Rosszban nélkül, de tovább léptünk.”

Nyitókép: Képernyőkép

Összesen 28 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Ninini
2022. április 18. 12:01
Futó kalandom volt ezzel a sorival. És a futót úgy kell érteni, hogy futtában, csatornaváltás közben láttam, amit láttam belőle.
masikhozzaszolo
2022. április 15. 16:59
Mi lesz velünk, Istenem! Pont nagyhétkor. Elon Musk majd betölti az ŰRT?
Mihály69
2022. április 15. 11:57
Most megtudtam, hogy ilyen sorozat is volt. Ejjjjjjj! És nem láttam egy részt sem.
Alex Jones
2022. április 15. 01:15
Szar nyugati mocsok. Hálát adok a Jóistennek, hogy egy percet sem láttam belőle!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!