Izrael elnöke is gratulált Orbán Viktornak a Fidesz-KDNP győzelméhez

2022. április 07. 18:45

Jichák Herzog kifejezte nagyrabecsülését Orbán Viktornak az országa iránti elkötelezett szolidaritásáért, Izrael barátjának és szövetségesének nevezte Magyarországot.

2022. április 07. 18:45
null

Jichák Herzog, Izrael államfője is gratuláló levelet küldött Orbán Viktornak a Fidesz-KDNP nagyarányú, kétharmados választási győzelméhez; írásában Izrael barátjának és szövetségesének nevezte Magyarországot – tájékoztatta az MTI-t csütörtökön Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke.

Herzog elnök Izrael Állam és az izraeli nép nevében szívélyes gratulációját fejezte ki, leszögezve: Magyarországot és Izraelt értékes baráti kapcsolatok kötik össze. Hangsúlyozta a két ország jelentőségét egymás életében, különös tekintettel az Izraelben igen élénk magyar kultúrára, valamint a zsidó közösség mélyen gyökerező és jelentős szerepére Magyarország múltjában és jelenében. Izrael elnöke kifejezte nagyrabecsülését Orbán Viktornak az országa iránti elkötelezett szolidaritásáért. Megköszönte, hogy Magyarország mindig kiáll Izrael mellett a nemzetközi fórumokon, és így megingathatatlan szövetségesként és barátként tarthatják számon hazánkat – ismertette a levél tartalmát Havasi Bertalan.

(MTI)

(Fotó: YouTube)

Összesen 27 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
fatman
2022. április 08. 15:51
német, francia, spanyol, holland, belga, brit, svéd, stb gratulációval mi van? bebizonyította bárki, h csalás volt a választás? akkor? ez az európai szolidaritás és a demokrácia tisztelete? micsoda mélypont ez a viselkedés az európai kultúrára nézve...
patópál
2022. április 08. 13:00
Hiába, sorra gratulálnak az autokraták, ugye.
Gyzoltan
2022. április 08. 12:24
"Jichák Herzog kifejezte nagyrabecsülését Orbán Viktornak az országa iránti elkötelezett szolidaritásáért, Izrael barátjának és szövetségesének nevezte Magyarországot." -hát elég megalázó státusz... -de legalább magyarázat a magyarság diszkriminációjára, hogy miért is vagyunk perifériára szorítva.., a kirekesztő rasszizmus áldozataként...
ovander
2022. április 08. 12:09
Megvan a kóser pecsét. Haladjunk.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!