Botka tanácsadója is beleszállt Pulaiba

2022. április 15. 12:46

„Vannak olyan cégek, amelyek pénzért bemutatják azt, amit a megrendelő hallani szeretne” – fogalmazott a kampánytanácsadó.

2022. április 15. 12:46
null

„Meg kell válni a kollaboráns, társutas, semmit tevő politikusoktól” – mondta a Szabad Európának Ruff Bálint kommunikációs és kampánytanácsadó az ellenzék jövőbeli esélyeinek latolgatásakor. Szerinte innovációra van szükség a Fidesszel szemben, mert ez a kormányoldal sikerének egyik titka.

Mint arról korábban beszámoltunk, a választások előtt pár nappal közzétett Publicus-mérés alapján Pulai András megállapította: két százalékponttal vezet a Fidesz. Úgy fogalmazott:

zárul az olló, az ellenzék aktivitása magas, a Fidesz-szavazóknál elbizonytalanodás tapasztalható”

Amikor a közvélemény-kutatások felmérésiről kérdezték Ruffot, így felelt: „Vannak tiszteletre méltó és a szakmájukat jól végző kutatók, akik komoly dorgálást kapnak a kellemetlen hírekért. És vannak olyan cégek, amelyek pénzért bemutatják azt, amit a megrendelő hallani szeretne. Ez az igazság.

Azok a kutatások, amelyeket én láttam a háttérben, soha sem mutatták fej-fej mellett az ellenzéket és a Fideszt.

Aki azt mondta a választás előtti szombaton, hogy lényegében az ellenzék vezet, arra nem tudok más racionális magyarázatot, mint a politikai szándékot a választók aktivizálására” – hangoztatta a Botka László, és Pikó András mellett dolgozó kommunikációs tanácsadó.

Nyitókép: YouTube

Összesen 28 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
AROON
2022. április 16. 06:56
Hazugságra épített kampány, mindig bukni fog. Viszont ha az igazságot írták volna, még nagyobbat buknak! Mint a választások előtt , oly sokan írtuk le: választást kell nyerni, nem közvélemény kutatást! Ezek a kimutatások eleve falsok!
fabulon a bőre őre
2022. április 15. 19:55
Minden közvéleménykutatót a Fidesz fizet vagy fizettet. Egyszemélyes Publicus: febr.-ig a moslék vezet, márc.-ban 3 pont a Fidesznek, aztán egyenlő. Republicon: jan. végéig a moslék vezet, márc.-ban 3 pont a Fidesznek. IDEA: 2021. nyártó a Fidesz vezet, okt.-ben egyenlő, márc.-ban 5 pont előny. Zavecz: 2021. végén egyenlő, utána 2-3 pont előny a nem-szavazókkal együtt. Medián: 2021. végén egyenlő, márc.-ban 10 pont előny. Nézőpont: korábban nagyobb, jan.-tól 8 pont előny. Reál-PR 93: 9-ből 13 pont előny. Társadalomkutató: 5-ből 10 pont előny. Századvég: 12-ből 5 pont előny. Lett 54 % Fidesz 20 pont előnnyel. Köszönjük az Egyszemélyes Publicusnak, a Republiconnak, az IDEA-nak és a Zavecznak meg a tengerentúli finanszírozónak.
Czink József
2022. április 15. 19:25
Szarfaszu mocskos gazember Pulai!
rendesember
2022. április 15. 15:41
Pulai az egyik legunszimpatikusabb figura a nem nemzeti oldalon.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!